Behöver du en extern utvärdering av befintliga kandidater, internt eller externt? Med en Second Opinion-insats från en av A-Searchs seniora konsulter ger vi våra kunder en professionell och objektiv analys av kandidaterna och förser dem med mer fakta för att kunna fatta rätt beslut.

Ibland vill våra kunder ha en objektiv bedömning av existerande kandidater. Det kan gälla interna placeringar där kunden vill ha hjälp att utvärdera en befintlig anställd, kanske behöver de hjälp att göra valet mellan de två sista kandidaterna i en extern process enklare eller hjälp att utröna om kandidatens kompetens ligger väl i linje med företagets mål på längre sikt.

Second Opinion svarar på frågor om kvalifikationer och färdigheter, ledarstil, arbetssätt och personliga värderingar. A-Search har omfattande erfarenhet av att bedöma individer, deras kompetens, kvalifikationer, färdigheter, styrkor och svagheter i kontext med den aktuella positionen.
Oavsett vad anledningen är kan A-Search ge en Second Opinion, vilket gör beslutsfattandet enklare.

Vår historia

A-Search är en sammanslagning av Human Search HS AB och A-Search AB.

Läs mer

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

Genom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.