Står du och ditt bolag inför en förändring organisatoriskt och snabbt behöver expertis i ledarskap, projektledning eller specialistkunskaper så är vi A-Search rätt för dig.

Ibland uppstår tillfälliga behov av en specifik kompetens som kräver snabba beslut och en omedelbar åtgärd. Vid Interim Management är spelreglerna annorlunda mot vanlig rekrytering – snabb leverans av lämplig kandidat med rätt erfarenheter kräver, utöver en gedigen databas med aktuella kandidater, ett omfattande nätverk och en förmåga att nå ut brett i sin search samt kunskap i hur vi som arbetsgivare hittar den bästa kompetensen.

Vår process vid en interimtillsättning

  • Analys av behov och efterfrågad kompetens
  • Sökning och kartläggning
  • Urval
  • Kandidatpresentation
  • Uppstart
  • Uppföljning

Om vi inte sedan tidigare genomfört test på kandidaten så ingår även det i processen. Alla våra rekryteringskonsulter är certifierade i MPA (Master Person Analysis).

A-Search verkar i Sverige men genom internationella samarbeten finns vi även globalt. A-Search är den svenska partnern till The Taplow Group, vars nätverk sträcker sig över 24 länder globalt. I Sverige har vi kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

A-Search är en av initiativtagarna till Diversity Charter Sweden, en ideell förening som verkar för att främja arbetet med mångfald i arbetslivet och för en värld där olika idéer, kunskaper, erfarenheter och kompetenser räknas – där olikhet är en resurs. Vi är stolta över att vara ett av de företag som ligger i framkant i Sverige gällande att aktivt och konkret arbeta med mångfald. Att visa på vinsterna med- och vikten av mångfald och att stärka konkurrenskraften och affärsnyttan i organisationer.

Vår historia

A-Search är en sammanslagning av Human Search HS AB och A-Search AB.

Läs mer

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

Genom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.