A-Search finner, attraherar och rekryterar de bästa kandidaterna till chefs- och styrelsepositioner, och hjälper våra kunder att fylla dessa toppositioner på ett professionellt och diskret sätt.

Vi finner de bäst lämpade kandidaterna genom att objektivt kartlägga marknaden. Vi förlitar oss inte på annonsering, nätverk eller dåligt uppdaterade databaser utan närmar oss istället kandidaterna på ett proaktivt och diskret sätt. Detta är anledningen till att vi alltid lyckas presentera de bästa kandidaterna på marknaden för våra kunder – kandidater som våra kunder vanligtvis inte lyckas hitta själva.

Under hela A-Searchs historia har vi hjälpt våra kunder med den här typen av viktiga rekryteringar. Lång och gedigen erfarenhet, professionella seniora konsulter och en omfattande kunskap om arbetsmarknaden har gjort oss framgångsrika inom detta område.

För att lösa uppgiften så effektivt som möjligt och hitta rätt kandidater lägger vi stor vikt vid att arbeta i noggrant sammansatta team som på ett strukturerat sätt identifierar och attraherar rätt kandidater. Tillsammans med vår kund tar vi fram en kompetensprofil och med den som utgångspunkt kartlägger vi på ett systematiskt sätt lämpliga sökvägar. Vi arbetar målinriktat och uppnår de bästa resultaten. Vi förlitar oss inte på personliga nätverk eller databaser, utan använder vår breda kunskap om branschen i fråga för att identifiera var de rätta kandidaterna finns idag, och närmar oss dem proaktivt; denna del av processen innebär verkligt detektivarbete som kräver en stor portion tålamod och kreativitet.

Executive Search och annonsering går mycket väl att kombinera. I vissa rekryteringar är annonsrekrytering en lämplig väg att gå – i samråd med vår uppdragsgivare väljer vi då ut lämpliga kanaler och medier.

Vår historia

A-Search är en sammanslagning av Human Search HS AB och A-Search AB.

Läs mer

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

Genom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.