ECO Konsult i Stockholm AB är din oberoende rådgivare inom el, kommunikation, säkerhet, ljusdesign. Vi utreder, projekterar och designar tillsammans med vara uppdragsgivare.

ECO är mycket nöjda med A-Search, vi har bemötts av ett smidigt och proffsigt samarbete. A-Search har verktygen och medarbetarna för en snabb och professionell rekrytering som uppfyller våra kravspecifikationer.

Jan Strömberg
VD, ECO Konsult

Vi har samarbetat med A-Search vid ett flertal tillfällen och har alltid fått ett professionellt, trevligt och engagerat bemötande. De är en bra samarbetspartner som återkopplar löpande under processens gång och håller utlovade tidsramar. Jag rekommenderar därför varmt A-Search.

Camilla Persson
Peab Asfalt AB och Swerock AB

Ett av de stora problemen när man rekryterar är ovissheten. Man vet aldrig hur lång tid det tar att få rätt personal på plats. Detta skapar problem för företag. A-Search arbetar med en tidsgaranti på hela processen. Det var just den garantin som fick oss att välja A-Search. Allt gick precis som utlovat och vi är mycket nöjda med vårt samarbete.

Erik Rosén
Director HR&IT, Quintus Technologies

Vår historia

A-Search är en sammanslagning av Human Search HS AB och A-Search AB.

Läs mer

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

Genom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.