Proffs i över 25 år

Ända sedan starten 1991 har vi arbetat med Executive Search. Vi är övertygade om att vår unika och beprövade arbetsmetod och vår gedigna erfarenhet är en del av vår framgång. Vi gör helt enkelt det som namnet A-Search antyder – vi söker rätt person till rätt företag genom ett grundligt analys- och sökarbete.

2017 förvärvade A-Search Human Search HS AB. Valet föll på Human Search med anledning av företagets starka ställning inom headhuntingbranschen. Företaget grundades 2002 och har sitt huvudkontor i Stockholm men är verksamma över hela Sverige. Human Search är specialiserat på search av chefer och seniora specialister i alla branscher med fokus på svårrekryterade tjänster, där andra rekryteringsbolag sällan lyckats.

2018 fusionerades A-Search och Human Search. Den större organisationen som bolagen skapar ger en än bättre leveransförmåga till bolagens kunder.

A-Search ägs av Palm & Partners Bemanning AB som är moderbolaget i Palm & PartnersGruppen. Palm & PartnersGruppen består av starka varumärken för Bemanning av arbetare och kvalificerade tjänstemän, Rekrytering och Omställning, utöver Search. Bolagen sysselsätter årligen ca 3 000 medarbetare och samarbetar med 500 kundföretag.

Vår historia

A-Search är en sammanslagning av Human Search HS AB och A-Search AB.

Läs mer

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

Genom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.