Mångfald

Att få möjligheten som företagare att få vara med att bidra till ett mer inkluderande samhälle ger inte bara en personlig tillfredställelse utan det är även bra för affärerna. Detta engagemang har givit oss möjligheten att utveckla våra arbetssätt och searchmetoder. Det har blivit en naturlig del i A-Search att själva utmana sina omedvetna fördomar och skapa nätverk utöver de naturliga. A-Search AB kan stötta sin personal och uppdragsgivare med en diplomerad mångfaldscoach (*), kompetensutveckling genom nätverket Diversity Charter* samt erbjuda Sveriges enda Mångfaldscertifierade rekryteringsprocess (**).

A-Search

A-Search är ett av Sveriges mest erfarna Executive Search-bolag med moderna metoder och starka nätverk. Vi arbetar med stort engagemang för att leverera kvalitativa och kundanpassade rekryteringar och är en naturlig samarbetspartner i strategiska rekryteringsfrågor.

Palm & PartnersGruppen

Palm & Partners Gruppen består av starka varumärken för Bemanning, Rekrytering, Outplacement och Search.

Vår historia

A-Search är en sammanslagning av Human Search HS AB och A-Search AB.

Läs mer

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

Genom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.