Vi på A-search lägger stor vikt vid mångfaldsarbete och har sedan 2008 varit i framkant med att aktivt arbeta med frågor i ämnet. 2014 blev företaget mångfaldscertifierade efter mångfaldscoach Erik Dreborg’s engagemang i frågorna, både internt och externt. Men företaget växer och i takt med denna expansion vill vi förtydliga och förstärka detta engagemang ytterligare. Därför kommer Erika Persson adderas till ”teamet” som jobbar med mångfaldsfrågor.

Erika arbetar som Executive Researcher hos A-search och har sedan tidigare en kandidatexamen inom Antropologi och Sociologi. Hon hoppas på att kunna ta med sina intressen i samhällsutveckling för att, tillsammans med Erik Dreborg, ta mångfaldsarbetet inom företaget till nästa nivå. – ”Jag vill utveckla redan etablerade samarbeten i mångfaldsfrågor och generera sätt att fortsätta sprida våra värderingar till kunder såväl som kandidater, Mångfald är ett mycket brett begrepp och för att driva frågan framåt så är det är viktigt att tydliggöra vad begreppet innebär och hur vi på A-search står och arbetar för att främja inkluderande företagskulturer.”

A-Search är medlem i, och en av grundarna till, Diversity Charter Sweden – ett initiativ med medlemmar från flera stora företag, bland andra Systembolaget, IKEA, Skanska och Volvo, som vill påvisa nyttan med ett inkluderande förhållningssätt i arbetsliv och samhälle. Det är ett nätverk där representanter för olika företag kan byta erfarenheter och kunskaper inom ämnet genom att bl.a. tillgodose månatliga möjligheter till utbildningar och föreläsningar inom inkludering och mångfaldsarbete på olika platser i landet.

2018-09-25

Vår historia

A-Search är en sammanslagning av Human Search HS AB och A-Search AB.

Läs mer

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

Visa alla kontor


Genom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.