Palm & Partners-gruppen som vi på A-search är en del av har under en längre tid klimatkompenserat för användningen av drivmedel. Våra donationer har gått till vår klimatpartner Tricorona och deras projekt LifeStraw. Det är ett projekt för vattenrening i utsatta miljöer. Det är något vi kommer fortsätta satsa på i framtiden också.

I en bransch där transport ibland är oundviklig tycker vi det är viktigt att ge tillbaka på något vis. Vi jobbar redan på att minska vårt resande genom Skype-möten och liknande.

För att minska vår klimatångest ännu mer kommer vi nu öka våra donationer. Förutom donationerna för drivmedel vid körning kommer vi även kompensera för flygresor. På klimatkompensera.se kommer vi använda deras enkla verktyg där man skriver in avreseort och destination. Sen räknar den ut utsläppen för resan. Till sist väljer vi vilket projekt vår donation ska gå till. Smidigt va?

Vill ditt företag också klimatkompensera? Besök Tricorona för mer information

2018-11-20

Vår historia

A-Search är en sammanslagning av Human Search HS AB och A-Search AB.

Läs mer

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

Genom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.