Account Manager till Hatteland Technology

Hatteland Technology är en del av den norska koncernen EMBRON Group. Hatteland Technology är en global leverantör av industriteknik till systemintegratörer inom ett brett spektrum av branscher. Hatteland Technology tillhandahåller ett brett utbud av egna märkesprodukter förutom att representera varumärken från ledande teknikpartners. Bolaget levererar högkvalitativa teknologilösningar för säkerhets- och industrisektorerna. Deras omfattande portfölj erbjuder alternativ från små lokala system till stora komplexa lösningar med fokus på anpassade datorlösningar. Hatteland Technology erbjuder hårdvaru- och mjukvaruprodukter, anpassade systemlösningar och produktutveckling och tillverkningstjänster till kunder inom sjöfart, marin, försvar, fordon, säkerhet, industriell automation.

Account Manager till Hatteland Technology

Hatteland Technology söker nu en Account Manager vars huvuduppgift är att vidareutveckla befintlig kundportfölj. Du utgår från kontoret i Täby som du delar med 16 kollegor. Du är aktiv på marknaden och är ute på kundbesök ett par dagar i veckan. Hos Hatteland Technology erbjuds du möjligheten att få arbeta med tekniska lösningar inom computing- och visionsystem som ligger i teknologisk framkant.

Ansvarsområde

Det huvudsakliga ansvaret som Account Manager är att vidareutveckla befintliga kunder med målsättningen att skapa nöjda kunder med ökad omsättning och lönsamhet. Du breddar även försäljningen genom att erbjuda fler lösningar/produkter som Hatteland Technology kan erbjuda. I huvudsak arbetar du med försäljning som omfattar hårdvarulösningar såsom; industriella servrar, embedded och Panel-PC produkter, men även våra kompletterande produkter så som sensorer, vision-produkter (nätverkskameror), mjukvaror, displayer och vår tjänsteportfölj

Arbetsuppgifter

I rollen kommer du:

  • Samarbeta med säljteamet för att utveckla och växa företagets kundbas.
  • Assistera Key Account Managers i teamet att serva våra största och viktigaste kunder.
  • Vidareutveckla din egen kundportfölj, och bygga nya tillväxtkunder.
  • Arbeta aktivt med att förstå kundernas behov och vara nära kunden med täta kontakter via telefon-, digitala- och fysiska möten
  • Vara kundens one-point-of contact inn mot resten av organisationen
  • Uppdatering av kunden om status på nya produkter, lösningar, beställningar, leveranser m.m.
  • Försäljning- och orderregistrering, samt uppdatering av CRM och säljsystem
  • Utveckla dig själv i säljarrollen via coachning, försäljning- och produktträning samt egenutveckling

Utbildning

Vi ser helst att du har en utbildning inom IT, teknik eller elektronik.

Erfarenhet och kunskap

Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse, är i början av din säljkarriär samt vill utvecklas vidare inom försäljning. Du har en god kunskap om datorer och IT hårdvara. B-kortkort samt flytande kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Din profil

Vi söker dig som brinner för att arbeta med försäljning och som motiveras av att serva och utveckla kunder. Vi ser gärna att du har säljerfarenhet sedan tidigare med en förmåga att fånga upp nya affärsmöjligheter. Du trivs både av att jobba i team samt när du har utrymme att driva ditt eget arbete utifrån uppsatta försäljningsmål. Som person du social, engagerad och intresserad av att utveckla goda och långsiktiga kundrelationer.

Vad erbjuder vi dig?

Hos Hatteland Technology erbjuds du möjligheten att vara en del i en mycket lönsam och expansiv koncern, EMBRON Group, med arbetskollegor som brinner för det man gör och som stöttar varandra till framgång. Bolaget har ett uttalat onboarding-program där du utbildas såväl internt som av de olika leverantörerna. Inom Hatteland Technology finns det goda förutsättningar till ytterligare karriärsteg med möjlighet till ökat ansvar över tid då bolaget har tydliga strategier och mål att växa inom flera olika områden.

Ansökan

Vi intervjuar löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Frågor om tjänsten besvaras av Rekryteringskonsult Ellinor Dam på A-Search, 070-846 88 56 ellinor.dam@asearch.se. Välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Kontaktperson
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin