Projektledare/redaktör för AMA Hus

Projektledare/redaktör för AMA Hus

Svensk Byggtjänst ägs av landets ledande branschorganisationer inom samhällsbyggnad och har sedan 1934 samlat in, strukturerat och sålt den kunskap som krävs för att planera, konstruera, bygga och förvalta hus och anläggningar. Svensk Byggtjänst utvecklar kontinuerligt verktyg och mötesplatser som syftar till att skapa effektivitet och lönsamhet runtom i Byggsverige. Vi omsätter drygt 220 MSEK och är ca 100 anställda.

Arbetsbeskrivning
I tjänsten som Projektledare/redaktör för AMA Hus ansvarar du för utveckling av referensverket AMA Hus, som publiceras vart tredje år. Arbetet bedrivs i projektform och under utredningsperioden leder du ett antal externa tekniska specialister. Du koordinerar även arbetet med Svensk Byggtjänsts referensgrupp för AMA Hus, som består av erfarna personer från husbyggnadssektorn.

På Svensk Byggtjänst kommer du att arbeta tillsammans med två andra projektledare/redaktörer inom AMA Hus, och det är ni som ansvarar för att innehållet i AMA Hus uppfyller rätt kvalitet och är relevant. Det är av största vikt att vara uppdaterad om vad som händer inom området Hus och i arbetet ingår därför att bevaka teknik- och branschutveckling, som till exempel nya eller ändrade tekniska lösningar och föreskrifter som kan påverka innehållet.

I tjänsten ingår också redaktionellt arbete med texterna i AMA Hus och du kommer även att vara skribent för tidskriften AMA-nytt.

Utöver arbetet med AMA kommer du även vara involverad i interna projektsatsningar.

Rollen som Projektledare/redaktör för AMA Hus innebär ett både fritt och utvecklande arbete där du arbetar tillsammans med totalt 15 kompetenta kollegor på AMA-redaktionen. På Svensk Byggtjänst får du stimulerande och utmanande arbetsuppgifter och kompetensutveckling som utgår från dig. Du får även rätt verktyg som gör att dina arbetsuppgifter ska kunna genomföras på bästa sätt. Dessutom får du många trevliga arbetskamrater och fina lokaler att jobba i. Placeringsort är i första hand Stockholm men även annan ort kan bli aktuell. Svensk Byggtjänst finns för närvarade även representerat på följande orter: Göteborg, Gävle, Umeå och Linköping. Förutom att arbeta på kontoret finns även stora möjligheter att arbeta på distans.

Profil

Vi söker dig som har universitets-/högskoleutbildning eller motsvarande inom samhällsbyggnad, gärna med inriktning mot husbyggnad.

Du har flerårig yrkeserfarenhet inom husbyggnadsområdet.
Du har god kännedom om AMA och övriga ram- och regelverk som påverkar branschen.
Du har stort tekniskt intresse, och kan läsa och tillgodogöra dig tekniska texter på både svenska och engelska.

Du drivs av att påverka hela samhällsbyggnadsbranschen i nära dialog med branschens aktörer.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Svensk Byggtjänst med A-Search. Urval och intervjuer görs löpande. Välkommen att skicka in din ansökan redan idag. För frågor kontakta rekryteringskonsult Helen Hafström helen.hafstrom@asearch.se, 0730-350 221.

Kontaktperson
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin