Projektledare Stockholm/Örebro

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 40 miljarder kronor på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP och Schulstad. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.com.

Lantmännen Fastigheter är ett av Sveriges större fastighetsbolag med cirka 250 fastigheter på 80 orter. Fastigheterna motsvarar en sammanlagd lokalyta på ca 1,3 miljoner kvadratmeter. Drygt hälften av lokalerna hyrs ut internt inom koncernen och övriga till externa hyresgäster. Vår affärsidé är att tillsammans med våra kunder skapa värde genom förvaltning, förädling och aktivt arbete med fastighetsportföljen. Visionen är att vi med hög lönsamhet ska utveckla vårt fastighetsbestånd för långsiktigt ägande och skapa mervärde för våra kunder.

Som projektledare kommer du att ha ett övergripande ansvar för ett projekts alla delar som exempelvis kalkyl, projektering, ekonomisk styrning, upphandling, genomförande, kvalitet, besiktning och uppföljning. Du kommer att medverka i regionens budgetarbete och du kommer även att ansvara för hyresgästkontakter i samband med projekt och framtida planering. Vi söker 2 projektledare, 1 med placeringsort Malmö och 1 som kommer jobba mot Stockholm/Örebro. Tjänsten rapporterar till Regionchef.

Vi tror att du har minst 5 års arbetslivserfarenhet av projektledning och en relevant akademisk examen eller motsvarande med inriktning byggteknik eller fastigheter. Vi ser gärna att du har en grundläggande kunskap om entreprenadsjuridik och en god förståelse för byggprocessen, fastighetsförvaltning, bygglagstiftning och kommunala processer. Personen vi söker har en god förmåga att hantera IT-verktyg och gärna några års erfarenhet som entreprenör (bygg). Du behärskar svenska och engelska, såväl i tal som i skrift och är en van datoranvändare. B-körkort är ett krav.

Som person är du social och har lätt för att skapa kontakter. Du är engagerad, har en stor ansvarskänsla och är en riktig lagspelare. Du är prestigelös och frågar hellre en gång för mycket än att chansa och du har ett utpräglat kundfokus, affärssinne och van att jobba i ett litet team där alla hjälps åt att nå gemensamma mål. I rollen som Projektledare har du en social roll med många olika kontaktytor och du behöver vara en lösningsorienterad person med en praktisk helhetssyn. Vi ser gärna att du även har en god affärsförståelse.

Självklart delar du våra värderingar Öppenhet, Helhetssyn och Handlingskraft samt vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

Vid intresse, kontakta Lantmännens samarbetspartner för rekryteringen:

Ann Winsborn på A-Search AB, Malmö, ann.winsborn@asearch.se eller telefon 0708-81 05 89

Helen Hafström på A-Search AB, Stockholm/Örebro, helen.hafstrom@asearch.se eller telefon 0730-35 02 21

Sista ansökningsdag är 2022-01-15, urval sker löpande.

Vi söker kompetenta medarbetare som kan bidra till vår verksamhet. Lantmännen arbetar aktivt med att säkerställa att vår arbetsplats är utvecklande för alla oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, sexuell läggning, religion eller funktionsnedsättning.

Kontaktperson
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin