Rekryteringskonsult till A-Finance

A-Finance

A-Finance rekryterar och hyr ut konsulter till alla typer av befattningar inom ekonomi- och finansområdet; från ekonomiassistenter, redovisningsekonomer och controllers till ekonomichefer samt CFO. Vi arbetar långsiktigt med våra kunder, som spänner sig från små företag till multinationella jättar och återfinns inom alla branscher. Med över 20 års erfarenhet av specialiserad kompetensförsörjning inom ekonomi och ett unikt nätverk av tusentals ekonomer har vi en stabil grund att stå på.

A-Finance ingår i koncernen A-Talent Group där ytterligare specialiserad kompetens inom rekrytering och executive search återfinns inom branscherna samhällsbyggnad och teknik. Koncernens bolag finns representerade på flera ställen runt om i Sverige, bland annat med kontor i Malmö, Göteborg, Stockholm och Katrineholm.

Tillsättning

Vill du jobba med en stor variation av befattningar inom ekonomi- och finansområdet och samtidigt vara med på en spännande tillväxtresa tillsammans med ett tajt team med högt i tak? Just nu söker A-Finance en rekryteringskonsult för att utöka teamet i Göteborg.

Som rekryteringskonsult har du en nyckelroll i företaget och arbetar i ett nära samarbete tillsammans med konsultchef och researcher. Hos A-Finance har vi korta kommunikationsvägar och en stor möjlighet att påverka. Du kommer även få ett stort utrymme att forma rollen som rekryteringskonsult och jobba med frihet under ansvar.

Ansvarsområden        

Som rekryteringskonsult arbetar du som ett konsultativt stöd gentemot kunden och ansvarar för rekryteringsprocessens alla delar. Arbetsuppgifterna består bland annat av:

  • Framtagning av kravprofil tillsammans med kund
  • Annonsering
  • Intervjuer
  • Urval
  • Arbetspsykologisk testning
  • Kund- och kandidatuppföljning
  • Budgetarbete
  • Budgetuppföljning

Vem är du?

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet som konsultchef eller rekryterare samt har en relevant utbildning inom exempelvis HR eller ekonomi. Samarbete är A och O men för att trivas i rollen är det viktigt att du kan arbeta proaktivt och driva processer självständigt från start till mål. Du är kommunikativ och lyhörd för eventuella behov hos våra samarbetsparters.

Varför A-Finance?

A-Finance befinner sig tillsammans med A-Talent Group i en spännande tillväxtfas där vi växer både organiskt och genom förvärv. Du kommer in i ett bolag med mycket kompetens och möjlighet till framtida karriärsutveckling. Hos A-Finance blir du en del av ett målinriktat och prestigelöst team där nya idéer alltid uppmuntras. Vi tror på frihet under ansvar och erbjuder en flexibel arbetsmiljö där du kan jobba både hemifrån och från våra moderna kontor i United Spaces lokaler mitt i Göteborg. Vi strävar ständigt efter att nå våra mål med högsta kvalitet men det är samtidigt lika viktigt att vi har kul och mår bra på jobbet. Vi gillar att fira både stort och smått och har regelbundna aktiviteter tillsammans med övriga koncernbolag runt om i Sverige.

Tillträde

Snarast/enligt överenskommelse 

Ansökan

Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta VD Emma Tilson på 0708775774 alternativt emma.tilson@asearch.se

Tycker du att tjänsten verkar intressant så välkomnar vi din ansökan så snart som möjligt. Rekryteringen sker löpande och därför kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. 

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Kontaktperson
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin