Projektledare

Airteam Syd i Malmö är den senaste etableringen av den nordiska koncernen Airteam som sedan starten 1998 varit en av Danmarks ledande aktörer inom tekniska ventilationslösningar. Sedan 2016 ägs verksamheten av Ratos som inledde en nordisk expansion med etablering i Sverige året därefter. Med etableringen av Airteam Syd har man fått en svensk verksamhet där man förutom nära samarbete med de svenska bolagen inom koncernen – Airteam Sweden, Airteam Creovent, Airteam Luftkontroll, Airteam Service Stockholm och Airteam Thorszelius ­– samarbetar med danska kollegor för att ytterligare stärka positionen som marknadsledande leverantör av klimat- och ventilationslösningar i Öresundsregionen.

Projektledare till Airteam Syd

Airteam Syd är inne i en expansiv fas och behöver nu utöka sitt team med en affärssinnad och driven Projektledare som vill vara med och utveckla företaget. En strategisk viktig person som ska vilja vara med och bygga upp verksamheten.

Ansvarsområden

Du kommer som Projektledare ha ett övergripande ansvar för ett projekts alla delar. Du ansvarar även för att driva in nya affärer.

Övergripande arbetsuppgifter

  • Räkna på anbud
  • Dra in nya affärer
  • Åka ut och titta på jobb/projekt och komma med förslag på ombyggnationer
  • Ekonomisk uppföljning
  • Projektledning/Projektstyrning
  • Att utveckla och bevara kundrelationer
  • Att leda och engagera medarbetare

Erfarenhet och kunskap

Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba som projektledare och gärna en erfarenhet av större projekt. Du har ett ekonomiskt intresse och god kännedom om normer och gällande regelverk. Meriterande om du har erfarenhet av en likvärdig tjänst från branschen. B-körkort är ett krav. Vi tror att du är en senior person med minst 5 års erfarenhet av branschen. En utbildning i ventilation är önskvärt och även ett stort personligt nätverk.

Personliga egenskaper

Vi söker en engagerad person som har stor ansvarskänsla. Tydlig och kommunikativ förmåga och trygg i sig själv. Du har även en god affärsförståelse och är affärsmässigt intresserad. Driven och beslutsam person som värdesätter att jobba i ett litet team.

Vad erbjuder Airteam Syd

Du får komma in och göra skillnad och bli en del av ett litet företag som är på framåtmarsch. Det är korta beslutsvägar och ett stimulerande arbete där man är en del av en stor koncern med olika verksamheter. Arbetsglädje där vi värdesätter att ha roligt tillsammans.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Vi intervjuar löpande så skicka gärna din ansökan redan idag. Frågor om tjänsten besvaras av Ann Winsborn, ann.winsborn@asearch.se

Kontaktperson
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin