Projektledare

TKM Construction är en organisation vars affärsidé är att arbeta till professionella beställare samt till stat, kommun och landstings projekt. Vidare inriktning är att TKM istället för egen produktionspersonal handlar upp duktiga och engagerade underentreprenörer och samarbetspartners. TKM utvecklar och förädlar allt från bostäder, offentliga lokaler och kontor till skolor och känsliga renoveringar. Deras ambition är att verka som ett genuint byggbolag som respekterar kunskap och som strävar efter en hållbar utveckling. Fokus ligger på en grundlig planering och tydlig projektledning.

TKM Construction jobbar med noga utvalda lokala hantverkare och med att bygga miljöer som bryr sig om framtiden. På företaget är dom engagerade oavsett om du är anställd, beställare eller samarbetspartner. Deras engagemang skall leda till att människor och projekt blir ett. Bolagets värderingar skall vägleda oss till att projektet får rätt förutsättningar från början med ett enastående slutresultat.

Projektledare till TKM Construction

Är du redo att axla en nyckelroll på ett snabbt växande bolag? Nu behöver vi förstärkning av en byggprojektledare som vill vara med och ta TKM Construction till nästa nivå.

Ansvarsområden

Du ansvarar för maximalt antal väl planerade och väl ledda projekt som levereras i tid och når kalkylerad lönsamhet eller bättre. I din roll som ledare hos TKM Construction är du spindeln i nätet. Tillsammans med kontrakterade underentreprenörer leder du och fördelar arbete. Inom TKM Construction ansvarar du för att projektet hanteras på ett planerat och strukturerat sätt utifrån beställarens intentioner. Det innebär även ansvar för planeringen av alla projekt, att överlämna bra förutsättningar till arbetsledare & yrkesarbetare så att de kan utföra arbetet med kvalitet och tid i linje med arbetsordern samt leda under projektets gång. Som projektledaren håller du kontakt med kunden så att denne hålls uppdaterad och informerad.

Övergripande arbetsuppgifter

  • Upprätthålla kommunikationen med kunden
  • Planera tid och resurser i projektet
  • Byggledning med resultatansvar
  • Planera tid och resurser i projektet
  • Leda bygg och samordningsmöten
  • Projektuppföljning
  • Överlämningar
  • Fakturering
  • Kalkyl (begränsad tid/ÄTA arbeten)

Erfarenhet och kunskap

I rollen som Projektledare är det ett krav att du har god ekonomisk kunskap och tekniskt yrkeskunnande. Du kan även visa goda resultat från produktionsledning inom byggbranschen. Vi ser gärna att du har en liknande tjänst idag och jobbar med fördel på någon av landets större byggbolag. Gärna en lokal person med kontaktnät.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har ett genuint intresse för bygg, en härlig energi samt fokus på engagemang och ansvar. Du har förmåga att planera ditt arbete och har ett strukturerat arbetssätt. Du söker självständigt upp den information du behöver för att vara framgångsrik. Du är en naturlig lagspelare och lagbyggare. Du är tydlig i din kommunikation samtidigt som du är har förmågan att lyssna in och förstå helheten.

För dig är det en självklarhet att ditt enskilda bidrag är viktigt för projektet och bolagets framgång. Då saker snabbt kan ändras i produktion är det också viktigt att du utan problem kan anpassa dig och hantera de förändringar som uppstår. Du lägger stor vikt vi att dina och Bolagets värderingar är gemensamma och genom ditt ledarskap skapas nya affärsmöjligheter.

Vad erbjuder TKM Construction

För rätt person finns förutsättningar till både personlig och yrkesmässig utveckling. Du får möjlighet att vara med och forma ett bolag i tillväxt samt skapa ett stort nätverk inom branschen. Vi tror på frihet under ansvar och ger våra medarbetare stor möjlighet att påverka sitt eget arbete.

Hos TKM lever vi efter värderingarna – Ansvar – Engagemang och Genuint byggande. Det är hörnpelare i bolaget och våra värderingar vägleder oss i vår vardag.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Vi intervjuar löpande så skicka gärna din ansökan redan idag. Frågor om tjänsten besvaras av Ann Winsborn, ann.winsborn@asearch.se

Kontaktperson
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin