Talent Sourcer

A-Search

A-Search är ett av Sveriges mest erfarna Executive Search-bolag och har funnits på den svenska marknaden sedan -91. Våra konsulter har lång erfarenhet av Executive Search och har under åren byggt upp en gedigen kunskap om olika branscher och organisationer för en lyckad rekrytering. A-Search är den svenska partnern till The Taplow Group; www.taplowgroup.com. Vi har kontor i Stockholm, Halmstad, Göteborg och Malmö och genom Taplow Groups nätverk har vi samarbetspartners på den globala marknaden.

Mångfald är en viktig fråga och vi är en av initiativtagarna till Diversity Charter Sweden med målet att engagera bolag att aktivt söka ett framgångsrikt och konkret sätt att arbeta med mångfald. Vi är bollplank till våra kunder i frågan och vi vill visa på styrkan att stärka konkurrenskraften och affärsnyttan i organisationer. www.diversitycharter.se

Tillsättning

A-Search växer och söker därför en Talent Sourcer på heltid för att utöka teamet i Stockholm. Du blir en del av ett målmedvetet och engagerat team där du verkligen får chansen att bli specialist inom en mängd tekniska tjänster. Som Talent Sourcer har du en nyckelroll i företaget där du arbetar i ett nära samarbete med rekryteringskonsult i varje projekt. Vi har korta kommunikationsvägar och mycket frihet under ansvar.

Ansvarsområden        

 • Framtagning av kravprofil tillsammans med rekryteringskonsult och kund
 • Kartläggning av branscher och kandidater
 • Administrering av inkommande ansökningar samt kandidater
 • Telefonintervju med potentiella kandidater
 • Intervjubokning
 • Vara med och driva rekryteringsprocessen från start till mål

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen som Talent Sourcer hos A-Search så drivs du av att ha eget ansvar och du gillar att lägga upp arbetet själv efter vad som behöver göras. Självklart kommer vi vara till hjälp och samarbete är A och O i arbetet men det är viktigt att du kan och trivs med frihet att prioritera veckan efter de mål som är satta. Du är analytisk, kommunikativ och gillar att samarbeta.

Utbildning

Du har en eftergymnasial utbildning samt behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Erfarenhet och kunskap

Tidigare erfarenhet av rekrytering, sälj eller search är meriterande, men inte ett krav. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Vad vi erbjuder

 • Fräscha kontor i WeWorks lokaler mitt i Stockholm City
 • Möjlighet att jobba delvis hemifrån
 • Karriärsutveckling inom företaget
 • Friskvårdsbidrag
 • Månadsbonus

Tillträde

Snarast/enligt överenskommelse 

Ansökan

Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta VD Emma Tilson på 0708775774 alternativt emma.tilson@asearch.se

Tycker du att tjänsten verkar intressant så välkomnar vi din ansökan så snart som möjligt. Rekryteringen sker löpande och därför kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. 

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Kontaktperson
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin