Anbudsansvarig till Edsvikens El

Edsvikens El är ett proaktivt och spännande företag men samtidigt ett företag med lång och stabil historik. Företaget kan stoltsera med det faktum att företaget bildades 1982 och att Edsvikens El fortsatt är framgångsrika är tack vare personalen. De senaste åren har dom utökat sin verksamhet men har fortsatt siktet inställt att fortsätta utvecklas i lagom takt. När Edsvikens El arbetar gör dom det alltid med största möjliga fokus och professionalitet. Företaget är måna om kvalitet och service och ser alltid till att leverera på rätt nivå. Kundrelationer, kompetens och passion spelar en central roll oss företaget.

Anbudsansvarig till Edsvikens El

Edsvikens El i Solna vill utveckla sin verksamhet och söker nu en anbudsansvarig som brinner för driva affärer och kalkylerande.

Ansvarsområde

Som anbudsansvarig kommer personen ha ett delansvar att utveckla Edsvikens El samt öka bolagets lönsamhet. Personen kommer ansvara för hela processer från förfrågningsunderlag till färdigt anbudsförslag. Affärssinnad person som är duktig på att skapa nya kontakter och hitta nya kunder samt erfarenhet och intresse av att kalkylera på egna projekt likväl som inkommande projekt.

Arbetsuppgifter:

  • Erbjuda rätt lösning efter kundernas behov
  • Kalkylerande
  • Driva och genomföra hela anbudsprocessen och för rätt person även avtalsskrivande
  • Kundbearbetning
  • ·Kund-, affärs- och kalkyluppföljning
  • Driva och implementera effektiva processer

Utbildning

Vi söker gärna en kandidat som har en erfarenhet av att jobba med produktion, affärer och kalkylering sedan tidigare. En viktig egenskap kommer att ha förståelse för själva affären, både relationsmässigt och ekonomiskt. Vi ser ett måste med arbetslivserfarenhet inom el.

Erfarenhet och kunskap

Vi söker en strukturerad, analytisk och affärsskapande person som är van vid att kalkylera och upprätta anbud. Personen är ansvarstagande, utstrålar trygghet och duktig på att leda anbudsprocesser från start till mål. Personen vi söker är tekniskt kunnig, ekonomiskt sinnad och med god förståelse inom produktion.

Personliga egenskaper

Du är trygg i att vara en säljande person. Personen vi söker har ett sinne för detaljer, ett bra affärssinne och god struktur och förmåga att planera ditt arbete. Vi värdesätter en person som har driv, engagemang och som har ambitionen att nå goda resultat. Du är en person som tar eget ansvar och som kan jobba självständigt. Även lätt för att skapa goda relationer både internt som externt.

Möjligheter med tjänsten som Anbudsansvarig på Edsvikens El

Hos Edsvikens El kommer du in i en organisation där det är lätt att trivas och en miljö som genomsyras av delaktighet och stark vilja att lyckas. Du driver dina projekt med frihet under ansvar. Rollen passar en driven person som tilltalas av att få bygga en företagsstruktur som bidrar till bolagets fortsatta utveckling och du får vara en del av att skapa hållbara lösningar för framtiden. Edsvikens El är ett välrenommerat företag som hela tiden ligger i framkant av utvecklingen. Du får vara med och påverka utfallet med produkten och du arbetar varierat och på ett mångsidigt sätt.

Ansökan

Vi intervjuar löpande, välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Frågor om tjänsten besvaras av Ann Winsborn, rekryteringskonsult på A-Search, ann.winsborn@asearch.se

Kontaktperson
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin