Projektledare till Edsvikens El

Edsvikens El är ett proaktivt och spännande företag men samtidigt ett företag med lång och stabil historik. Företaget kan stoltsera med det faktum att företaget bildades 1982 och att Edsvikens El fortsatt är framgångsrika är tack vare personalen. De senaste åren har dom utökat sin verksamhet men har fortsatt siktet inställt att fortsätta utvecklas i lagom takt. När Edsvikens El arbetar gör dom det alltid med största möjliga fokus och professionalitet. Företaget är måna om kvalitet och service och ser alltid till att leverera på rätt nivå. Kundrelationer, kompetens och passion spelar en central roll för företaget.

Projektledare till Edsvikens El

Edsvikens El i Solna vill utveckla sin verksamhet och behöver en projektledare som kan driva sina egna projekt och skapa nya affärsrelationer inom E-mobility och teknikområdet (t. ex solceller, passagesystem, övervakning m.m.)

Ansvarsområde

Som Projektledare kommer personen ha en del av ansvaret att utveckla Edsvikens El samt öka bolagets lönsamhet inom E-mobility och teknik. Tjänsten innebär att såväl operativt som strategiskt planera, utveckla och implementera strategier/rutiner anpassat till bolagets behov och affärer .Genom ett tryggt och coachande ledarskap arbetar Projektledaren med att utveckla både medarbetare och processer. I tjänsten ingår ansvar för personal, resurshantering, ekonomi och projektplanering.

Utbildning

Vi söker en person som har stor kunskap inom el och med lång erfarenhet från arbetslivet som även känner sig trygg i att kunna leda och driva andra. Meriterande med behörighet men inte ett krav.

Erfarenhet och kunskap

Vi söker en senior och mogen person med lång erfarenhet av att jobba med el. Kandidaten ska vara strukturerad och lösningsfokuserad. Personen är bred i sitt sätt att utföra saker. Meriterande om kandidaten tidigare jobbat som elektriker. Personen är ansvarstagande, utstrålar trygghet och duktig på att leda andra. Personen vi söker är tekniskt kunnig och ekonomiskt sinnad.

Personliga egenskaper

Du är trygg i att vara en säljande person. Vi värdesätter en person som har driv, engagemang och som har ambitionen att nå goda resultat. Eftersom en stor del av rollen innebär att driva projekt och skapa struktur så är det viktigt att vara tydlig och kommunikativ för att få igenom de projekt, uppgifter eller förändringar som ska genomföras. Personen bör ha ett strukturerat och lösningsorienterat arbetssätt. För att lyckas i rollen bör personen vara positiv och prestigelös med en förmåga att skapa engagemang och trivsel i arbetsgruppen. Vi söker efter en person som har ett högt tekniskt intresse och duktig på att organisera upp arbetet till ordning och reda. Man äger sitt projekt och man är van vid att ta eget ansvar.

Möjligheter med tjänsten som Projektledare

Hos Edsvikens El kommer du in i en organisation där det är lätt att trivas och en miljö som genomsyras av delaktighet och stark vilja att lyckas. Du driver dina projekt med frihet under ansvar. Rollen passar en driven person som tilltalas av att få vara med och bygga en företagsstruktur som bidrar till bolagets fortsatta utveckling och du får vara en del av att skapa hållbara lösningar för framtiden. Edsvikens El är ett välrenommerat företag som hela tiden ligger i framkant av utvecklingen.

Ansökan

Vi intervjuar löpande, välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Frågor om tjänsten besvaras av Ann Winsborn, rekryteringskonsult på A-Search, ann.winsborn@asearch.se

Kontaktperson
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin