Projektledare Byggservice

ENE Golv Grundades 1994. Genom bl a förvärv hade man 2004 fördubblat antalet anställda. Både 2007 och 2008 blev bolaget Gasellföretag ooch i samband med detta flyttade man verksamheten till egen fastighet i Tyresö. 2010 implementerades bygg- och måleritjänster i verksamheten och sedan 2017 har man en BF9K-Certifiering. ENE AB har 30 anställda och omsätter ca 75 miljoner. Hälften av omsättningen kommer idag från byggverksamheten. Den operativa verksamheten består av byggservice, byggentreprenad, golvservice och golventreprenad. Varje grupp leds av en projektledare som har teamansvaret för medarbetarna i respektive grupp.

ENE AB har byggt en tydlig och stabil plattform i verksamheten för att fortsätta sin utvecklingsresa och det finns expansionsplaner. Nu söker vi en Projektledare Byggservice.

Projektledare Byggservice till ENE AB

Som projektledare Byggservice på ENE AB leder du byggserviceenheten och har teamledaransvaret för ca 5 personer och ett antal underentreprenörer. Gruppen omsätter drygt 20 miljoner och teamet består av arbetsledare och yrkesarbetare (med områdesansvariga) och ett stort antal underentreprenörer.

Du rapporterar till produktionsansvarig som är din teamledare i det dagliga arbetet. ENE AB:s fina kontor finns i Tyresö. Ett par av dina stora kunder finns dock på norra sidan av Stockholm. En förtroendefull och transparent dialog med ledningen öppnar möjligheter för en flexibel arbetssituation då man inte nödvändigtvis måste utgå från kontoret varje dag.

Ansvarsområden

Du ansvarar för maximalt antal väl planerade och väl ledda projekt som levereras i tid och når kalkylerad lönsamhet eller bättre.

Som projektledare leder du projekten. Det innebär även ansvar för planeringen av alla projekt, att överlämna bra förutsättningar till arbetsledare & yrkesarbetare så att de kan utföra arbetet med kvalitet och tid i linje med arbetsordern samt leda under projektets gång.

Som projektledaren håller du kontakt med kunden så att denne hålls uppdaterad och informerad.

Som teamansvarig förvaltar du en väl balanserad och sammansatt produktionsorganisation bestående av arbetsledare och yrkesarbetare. Du leder och coacha dessa så att de får förmånen att prestera på topp över tid.

Erfarenhet och kunskap

Ett antal års erfarenhet av att planera och leda projekt inom byggservice

Vana vid och bra på att ha resultatansvar för projekt (ekonomi, tid och kvalitet)

Mycket god förmåga att teamleda medarbetare

Kompetens/utbildning inom Bas P och U

Personliga egenskaper

Goda ledaregenskaper såsom tydlig och kommunikativ, förmåga att delegera och följa upp, ärlig och transparent, trygg i dig själv och har förmågan att lyssna in samt att engagera och inspirera andra.

Du har god förmåga att samverka med andra och komma överens med många olika kontaktytor, både inom företaget och externt.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Vi intervjuar löpande så skicka gärna din ansökan redan idag. Frågor om tjänsten besvaras av Helen Hafström, helen.hafstrom@asearch.se alternativt av Tiina Rajala, tiina.rajala@asearch.se.

Kontaktperson
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin