Konsultchef

Är du en teamspelare? Har du arbetat med kunder och försäljning? Tycker du om att coacha medarbetare? Då är det dig vi söker!

Våra medarbetares kompetens och engagemang är grunden för Previas framgång. Verksamheten präglas av arbetsglädje i en miljö där man kan utvecklas, vara delaktig och känna stolthet.

Nu söker vi en konsultchef som ansvarar för Trelleborg och Ystadsenheterna.

I rollen som Konsultchef utövar du ett nära och coachande ledarskap präglat av våra värderingar – värdeskapande, samspelande och modiga. Som konsultchef samarbetar du med dina chefskollegor och bidrar därmed aktivt till utvecklingen i Previa. Du kommer att vara en nyckelperson i arbetet att utveckla vårt arbetssätt för att fortsätta vara Sveriges bästa Företagshälsa!

När du arbetar som ledare hos oss är ingen dag den andra lik. Allt från att coacha och utveckla dina medarbetare för att säkerställa att de har rätt förutsättningar att utföra sitt arbete, till att möta enhetens kunder, utveckla affären och skapa långsiktiga affärsrelationer. Du kommer även att ha fullt personal-, budget- och resultatansvar och ansvar för att säkerställa en god och kvalitativ leverans mot kund. Du skapar en effektiv verksamhetsplanering och hanterar kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöfrågor i en föränderlig värld.

Vi söker dig som har:

  • Chefs- och ledarerfarenhet av att leda specialister
  • Kunskap inom och erfarenhet av ekonomistyrning
  • Erfarenhet av sälj- och kundarbete
  • Tidigare har haft budget-och resultatansvar för minst 50 MSEK
  • Högskoleutbildning
  • Mycket god kompetens i Excel
  • Erfarenhet av att arbeta i större organisationer

Vi ser att du är en lyhörd, erfaren och intresserad ledare med driv och förmåga att motivera och engagera andra. Du är bra på att bygga långsiktiga relationer och se nya affärsmöjligheter. Erfarenhet från branschen eller liknande bransch är önskvärt. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. 

Övrigt: 
Tjänstgöringsgrad 100 % med tillträde efter överenskommelse. Du har körkort för bil och tillgång till egen bil i tjänsten. Du rapporterar till Affärsområdeschef för Region Syd.

Kontaktperson
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin