Uppdragsansvarig Arkitekt

Är väl gestaltade vardagsmiljöer lika avgörande för dig som att hitta smarta lösningar för en hållbar framtid? Då är det kanske dig vi söker till rollen som uppdragsansvarig arkitekt till Tengbom i Linköping!

Om oss och Tengbom

Välkommen till oss på Tengbom Linköping! Vi är ett nyfiket team på 17 personer med blandade bakgrunder som arbetar med stadsutveckling, landskap, arkitektur och inredning. Vår mångfald är vår kollektiva styrka. Vi driver samhällsdebatten framåt och hittar innovativa lösningar tillsammans med andra. En inkluderande miljö i kombination med tydliga arbetsprocesser lägger grunden för vår kreativitet. Vi arbetar för en hållbar framtid och skapar miljöer som ökar människors livskvalitet. Våra kunder finns i privat och offentlig sektor och i nära samarbete med dem genomför vi roliga uppdrag.

Tengbom grundades 1906 och är därmed en av de äldsta arkitektbyråer i världen. Idag är Tengbom en av Skandinaviens mest innovativa arkitektbyråer med 400 anställda på 11 kontor i Sverige och Finland. Tengbom erbjuder ett ekosystem av tjänster som täcker hela arkitekturområdet. 

Om rollen

Till vårt kontor i Linköping söker vi nu en erfaren och engagerad uppdragsansvarig arkitekt. Som uppdragsansvarig arkitekt på Tengbom leder du team och driver projekt med helhetsansvar för gestaltning, koncept, ekonomi och tidsplanering. I rollen som uppdragsansvarig arkitekt representerar du kontoret externt och samtidigt som du vårdar och utvecklar våra kundrelationer är du aktiv i utvecklingen av vår kreativa process.

Förutom ditt lokala team har du kontakt med våra andra kontor, för ett inspirerande och lärande kunskapsutbyte.

Om dig

Vi tror att du är kundorienterad och affärsmässig – lyhörd och entusiasmerande i kundrelationer. Kundens affär har du full koll på och du vet vad som driver värde för kunden. Ditt ledarskap är situationsanpassat och du entusiasmerar och delegerar. Du är social, utåtriktad och engagerad. Med god samarbetsförmåga löser du utmaningar och lyckas alltid vända problem till lösningar.

Vi letar efter dig som

  • Har en arkitektexamen.
  • Har ett genuint gestaltningsintresse och en god gestaltningsförmåga.
  • Har minst 10 års arbetslivserfarenhet inom området och kan visa upp en intressant portfölj av uppdrag.
  • Har erfarenhet av att driva och genomföra projekt, antingen med huvudansvaret eller i en handläggarroll med delegerat ansvar.
  • Behärskar svenska i tal och skrift hjälpligt. Gör du inte det så fungerar din engelska som komplement i tal och skrift.
  • Vi tror att du bor i Linköpingsområdet men stänger inte dörren för dig som bor på annan ort i Sverige.

Ansökan

Intervjuer sker löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. I denna rekrytering samarbetar vi med A-Search. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Helen Hafström, helen.hafstrom@asearch.se

Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin