Kalkylator

SMK Entreprenad startades 2015 och är inriktade på lokalanpassningar. Idag är man 13 anställda, företaget växer och 2020 omsatte man 154 miljoner. SMK Entreprenads ambition är att alltid leverera projekt med mycket god kvalité samt hög servicenivå till kunderna. Uppdragen utförs med stor flexibilitet och noggrann planering för att kundens och övriga hyresgästers verksamheter ska påverkas så lite som möjligt. Kunderna är återkommande och de flesta är större fastighetsbolag. I kundlistan återfinns bland andra Fabege, AMF Fastigheter, Newsec, Kungsleden, Vasakronan, Pandox, Nordic PM, Hemfosa.

SMK Entreprenad behöver nu förstärka organisationen med en kalkylator som främst kommer att arbeta med de större projekten.

Beskrivning av tjänsten

Som kalkylator driver du kalkylarbetet från förfrågningsunderlag till färdigt anbudförslag. Du arbetar självständigt och i nära dialog med projektledare. I arbetsuppgifterna ingår tids- och kostnadskalkylering, planering, uppföljning samt riskbedömning i såväl anbuds- som produktionsskede av projekten.

Du skapar och ansvarar för anbudskalkyler, gör arbetsplatsbesök, mängdberäkningar och skickar relevanta förfrågningar på priser och annat. Du kvalitetssäkrar och håller dig uppdaterad om priser och avtal. Då företaget inte är så stort finns möjligheten för rätt person att även ta sig an andra arbetsuppgifter som t ex att stötta upp och utveckla dokumentation, struktur och system.

Profil

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av kalkylarbete i byggbranschen. Du har erfarenhet från byggproduktion och byggnadsteknisk utbildning. Du har god datorvana samt behärskar något av de kalkylprogram som finns på marknaden. Du har körkort.

Som person tror vi att du är analytisk med hög ambitioner vad gäller både kvalité som effektivitet. Du är strukturerad och har ett systematiskt och målinriktat arbetssätt. Du är initiativtagande, har en fallenhet för att tänka affärsmässigt och du förväntas kunna kommunicera väl med såväl kunder som kollegor på arbetsplatserna.

För att trivas på SMK Entreprenad bör du inte vara rädd för att hoppa in och hjälpa till där det behövs. Inom organisationen stöttar man varandra och är transparenta, ödmjuka samt har ett gemensamt fokus på att leverera kvalité med hög servicenivå, ofta med en tajt tidplan.

Ansökan 

Är du den vi söker? Skicka in din ansökan redan idag! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helen Hafström på 073 035 02 21 eller helen.hafstrom@asearch.se 

Kontaktperson
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin