Installationsledare till Secor AB

Vill du vara med och bygga vidare på en verksamhet hos ett marknadsledande och expansivt varumärke? Secor AB söker en driven och engagerad installationsledare till sin verksamhet i Stockholm!

Secor AB är Franchisegivare i Secor-kedjan som består av en rikstäckande organisation med 15 franchisetagare, och tre egna kontor. Secor AB tillhör familjeföretaget Daloc, med huvudkontor i Töreboda.

Bolaget har funnits i över 25 år och har installerat hundratusentals dörrar från Daloc. Koncernen har tillverkat och utvecklat dörrar sedan 1943 och är idag Skandinaviens ledande tillverkare av Säkerhetsdörrar.

Installationsledare

I rollen som installationsledare ansvarar du för den dagliga produktionsplaneringen och styrningen av installationer för säkerhetsklassade dörrar i flerbostadshus. Utöver produktionsplaneringen ansvarar du även för inventering och inköp till lagret, kontakter med bovärdar och leverantörer.

Vidare arbetar du med administration så som planering av flöden och dagliga leveranser. 

Erfarenhet och kompetens

Du som söker har några års erfarenhet från liknande roller och har tidigare haft roller med arbetsledande ansvar. För att bli lyckosam i rollen bör du även ha erfarenhet av att ansvara för produktionsflöden samt att jobba med ekonomi.

Du är van vid arbete som innebär sociala kontakter och uttrycker dig väl i tal och skrift. Du har goda datakunskaper och van att jobba i lagersystem sedan tidigare.

Du har Bas P och Bas U, Heta arbeten-kompetens samt kännedom om ABT 06. Det är även meriterande med truckkort.

B-Körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och sociala färdigheter. Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor samt har en känsla för kvalitet och god finish. Du är engagerad, organiserad, med en god planeringsförmåga. Du kan kommunicera på ett tydligt sätt, med en vilja och förmågan att motivera andra att leverera. Du drivs av ett engagemang och en vilja att leverera hög kvalité och är en naturlig relationsbyggare med en god känsla för service.

Du har en god ekonomisk medvetenhet, och kan planera för verksamhetens flöden och lagerhantering på ett effektivt sätt.

Vad Secor erbjuder dig

Hos Secor får du möjlighet att jobba hos ett marknadsledande varumärke där du kommer få möjlighet att vara med och vidareutveckla både team och arbetssätt för en fortsatt tillväxt. Du kommer att jobba nära ett team med kunniga kollegor samt erbjudas möjlighet att utveckla din roll.

Bolaget erbjuder;

·      Marknadsledande varumärke

·      Ett stimulerande arbete där du är en del av att utveckla en växande verksamhet.

·      Korta beslutsvägar

·      Långsiktiga och stabila ägare

Ansökan
Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Maria Larsson på mail maria.larsson@asearch.se 
Tycker du att tjänsten verkar intressant så välkomnar vi din ansökan så snart som möjligt. Rekryteringen sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Kontaktperson
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin