Svensk Byggtjänst ägs av landets ledande branschorganisationer inom samhällsbyggnad och har sedan 1934 samlat in, strukturerat och sålt den kunskap som krävs för att planera, konstruera, bygga och förvalta hus och anläggningar. Svensk Byggtjänst utvecklar kontinuerligt verktyg och mötesplatser som syftar till att skapa effektivitet och lönsamhet runtom i Byggsverige. Vi omsätter drygt 200 MSEK och är ca 95 anställda.

Svensk Byggtjänst ägs av landets ledande branschorganisationer inom samhällsbyggnad och har sedan 1934 samlat in, strukturerat och sålt den kunskap som krävs för att planera, konstruera, bygga och förvalta hus och anläggningar. Svensk Byggtjänst utvecklar kontinuerligt verktyg och mötesplatser som syftar till att skapa effektivitet och lönsamhet runtom i Byggsverige. Vi omsätter drygt 200 MSEK och är ca 95 anställda.

A-Search AB grundades 1991 och finns idag i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi arbetar såväl lokalt som globalt och ingår i The Taplow Group, ett internationellt rekryteringsnätverk med medlemmar i 20 länder. Vår inriktning är chefsrekryteringar och kvalificerade specialisttjänster, vår metod är Executive Search och vi har erfarenhet från ett stort antal branscher och både svenska och internationella företag.

A-Search AB är en del av Palm & Partners Gruppen med verksamhet inom Executive Search, Rekrytering, Konsulting och Omställning i stora delar av Sverige. 

Läs mer om oss på www.asearch.se

Arbetsbeskrivning
I arbetet med AMA Hus är du med och utvecklar tydliga riktlinjer och ramverk som ska gälla för alla parter i branschen. Du kommer att arbeta i en grupp med specialister inom AMA Hus. AMA-utgåvor publiceras vart tredje år och under en viss period arbetar du med ett antal externa tekniska specialister som vi kallar för utredare. Du är även med vid Svensk Byggtjänsts referensgrupp för AMA Hus, som består av erfarna människor från husbyggnadssektorn.

Svensk Byggtjänst ansvarar för att innehållet i AMA Hus motsvarar kundernas krav på kvalitet och relevans. För oss är det viktigt att vi är uppdaterade med vad som händer inom området Hus. I arbetet ingår därför att bevaka teknik- och branschutveckling t ex nya eller ändrade standarder och föreskrifter som kan påverka innehållet. I tjänsten ingår också redaktionellt arbete med AMA Hus texter, och du kommer även att vara skribent för tidskriften AMA-nytt.

Här på Svensk Byggtjänst får du stimulerande och utmanande arbetsuppgifter. Vi ger kompetensutveckling som utgår från dig. Du får även rätt verktyg som gör att dina arbetsuppgifter ska kunna genomföras på bästa sätt. Dessutom får du många trevliga arbetskamrater och fina lokaler att jobba i. Placeringsort är i första hand Stockholm men även annan ort kan bli aktuell. Svensk Byggtjänst finns för närvarade även representerade på följande orter: Göteborg, Gävle, Örebro, Umeå.

Rollen som Specialist inom husbyggnad till AMA Hus innebär ett både fritt och utvecklande arbete där du arbetar tillsammans med totalt 14 kompetenta kollegor, utspridda över hela Sverige, i AMA-redaktionen.

Utbildning
Universitets/högskoleutbildning eller motsvarande inom samhällsbyggnad med inriktning mot hus.

Erfarenhet
• Minst fem års yrkeserfarenhet inom husbyggnadsområdet
• God kännedom om AMA och övriga ram- och regelverk som påverkar branschen
• God kunskap i teknisk engelska

Personliga kvalifikationer
Som person är det viktigt att du är noggrann och strukturerad. Du ska kunna formulera och uttrycka dig på ett tydligt sätt i tal och skrift. Du har en analytisk förmåga att kunna tolka och sammanfatta tekniskt avancerade texter, är nyfiken och drivande och du ska ha lätt för att samarbeta. Du trivs med att ha många kontakter både internt som externt i ditt arbete. Du är också ”service-minded” – då du även kommer arbeta med viss kundsupport och svarar på våra kunders frågor.

Du är engagerad, social, nyfiken, intresserad och utåtriktad och har lätt för att skapa och upprätthålla kontakter. Du är positivt utåtriktad, analytisk och trivs i en rådgivande roll. 

Det är viktigt att du är självgående och fokuserad på att leverera det som förväntas. Du är prestigelös, tar egna initiativ, hjälper till och tar hjälp när det behövs. Du förhåller dig till olika aktörer, både internt och externt, utifrån att du är tydlig, lyhörd, smart och flexibel.

Ansökan
Urval och intervjuer görs löpande. Välkommen att skicka in din ansökan redan idag.

Kontakt
Johan Kjessler

Kontakt
Aron Jegers

Vår historia

A-Search är en sammanslagning av Human Search HS AB och A-Search AB.

Läs mer

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

Visa alla kontor


Genom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.