Svensk Byggtjänst ägs av landets ledande branschorganisationer inom samhällsbyggnad och har sedan 1934 samlat in, strukturerat och sålt den kunskap som krävs för att planera, konstruera, bygga och förvalta hus och anläggningar. Svensk Byggtjänst utvecklar kontinuerligt verktyg och mötesplatser som syftar till att skapa effektivitet och lönsamhet runtom i Byggsverige. Vi omsätter drygt 220 MSEK och är ca 100 anställda.

A-Search söker nu på uppdrag av vår kund Svensk Byggtjänst Innehållsansvarig AMA HUS

Arbetsbeskrivning
I arbetet med AMA Hus är du med och utvecklar tydliga riktlinjer och ramverk som ska gälla för alla parter i branschen. Du kommer att arbeta i en grupp med specialister inom AMA Hus. AMA-utgåvor publiceras vart tredje år och under en viss period arbetar du med ett antal externa tekniska specialister som vi kallar för utredare. Du är även med vid Svensk Byggtjänsts referensgrupp för AMA Hus, som består av erfarna människor från husbyggnadssektorn.

Svensk Byggtjänst ansvarar för att innehållet i AMA Hus motsvarar kundernas krav på kvalitet och relevans. För oss är det viktigt att vi är uppdaterade med vad som händer inom området Hus. I arbetet ingår därför att bevaka teknik- och branschutveckling t ex nya eller ändrade standarder och föreskrifter som kan påverka innehållet. I tjänsten ingår också redaktionellt arbete med AMA Hus texter, och du kommer även att vara skribent för tidskriften AMA-nytt.

Här på Svensk Byggtjänst får du stimulerande och utmanande arbetsuppgifter. Vi ger kompetensutveckling som utgår från dig. Du får även rätt verktyg som gör att dina arbetsuppgifter ska kunna genomföras på bästa sätt. Dessutom får du många trevliga arbetskamrater och fina lokaler att jobba i. Placeringsort är i första hand Stockholm men även annan ort kan bli aktuell. Svensk Byggtjänst finns för närvarade även representerade på följande orter: Göteborg, Gävle, Örebro, Umeå.

Rollen som Specialist inom husbyggnad till AMA Hus innebär ett både fritt och utvecklande arbete där du arbetar tillsammans med totalt 14 kompetenta kollegor, utspridda över hela Sverige, i AMA-redaktionen.

Utbildning
Universitets/högskoleutbildning eller motsvarande inom samhällsbyggnad med inriktning mot hus.

Erfarenhet
• Minst fem års yrkeserfarenhet inom husbyggnadsområdet, gärna som konsult
• God kännedom om AMA och övriga ram- och regelverk som påverkar branschen
• God kunskap i teknisk engelska

Ansökan
Urval och intervjuer görs löpande. Välkommen att skicka in din ansökan redan idag.


Kontakt
Helen Hafström

Vår historia

A-Search är en sammanslagning av Human Search HS AB och A-Search AB.

Läs mer

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

Genom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.