Svensk Byggtjänst ägs av landets ledande branschorganisationer inom samhällsbyggnad och har sedan 1934 samlat in, strukturerat och sålt den kunskap som krävs för att planera, konstruera, bygga och förvalta hus och anläggningar. Svensk Byggtjänst utvecklar kontinuerligt verktyg och mötesplatser som syftar till att skapa effektivitet och lönsamhet runtom i Byggsverige. Vi omsätter drygt 220 MSEK och är ca 100 anställda.

A-Search söker nu på uppdrag av vår kund Svensk Byggtjänst Teknikområdesansvarig AMA Anläggning

Arbetsbeskrivning
I arbetet med AMA Anläggning är du med och utvecklar tydliga riktlinjer och ramverk som ska gälla för alla parter i branschen. Du kommer att arbeta i en grupp med specialister inom AMA Anläggning. AMA-utgåvor publiceras vart tredje år och under en viss period arbetar du med ett antal externa tekniska specialister som vi kallar för utredare. Du är även med vid Svensk Byggtjänsts referensgrupp för AMA Anläggning, som består av erfarna människor från anläggningssektorn.

Svensk Byggtjänst ansvarar för att innehållet i AMA Anläggning motsvarar kundernas krav på kvalitet och relevans. För oss är det viktigt att vi är uppdaterade med vad som händer inom området Anläggning. Du ska därför själv aktivt ta reda på nya standarder och föreskrifter eller förändringar i befintliga som kan påverka innehållet. Du kommer också att vara skribent för tidskriften AMA-nytt.

På Svensk Byggtjänst får du stimulerande och utmanande arbetsuppgifter. Vi ger kompetensutveckling som utgår från dig och rätt verktyg gör att dina arbetsuppgifter ska kunna genomföras på bästa sätt. Du får dessutom många trevliga arbetskamrater och fina lokaler att jobba i. Placeringsort är i första hand Stockholm men även annan ort kan bli aktuell. Svensk Byggtjänst finns för närvarade även representerade på följande orter: Göteborg, Gävle, Örebro, Umeå

Erbjudande

Rollen som Specialist inom mark- och anläggningsområdet hos AMA innebär ett både fritt och utvecklande arbete där du arbetar tillsammans med totalt 14 kompetenta kollegor, utspridda över hela Sverige, i AMA-redaktionen.

Utbildning
Universitets/högskoleutbildning eller motsvarande inom samhällsbyggnad med inriktning mot anläggning

Erfarenhet
• Minst fem års yrkeserfarenhet inom anläggningsområdet, gärna som konsult
• God kännedom om AMA och övriga ram- och regelverk som påverkar branschen
• God kunskap i teknisk engelska

Ansökan
Urval och intervjuer görs löpande. Välkommen att skicka in din ansökan redan idag.

Kontakt

Johan Kjessler

Kontakt
A-Search

Vår historia

A-Search är en sammanslagning av Human Search HS AB och A-Search AB.

Läs mer

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

Genom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.