Heving & Hägglund har sina rötter i Stockholm och grundades 1998. Det är ett av de större byggföretagen i Stockholmsregionen och arbetar med att renovera, bygga om och bygga nytt. Det är ett modernt effektivt byggföretag med stort teknik- och byggmästarkunnande vars specialitet är krävande och teknikintensiva ombyggnader. Med en flexibilitet och stort kunnande klarar Heving & Hägglund av entreprenader i alla storlekar. Man har erfarenhet från byggproduktion inom kontor, skolor, sjukhus, bostäder och kulturhus.

I rollen som Platschef hos Heving & Hägglund har man det yttersta ansvaret för produktionen i projekten och därmed ett övergripande ansvar att leda, styra och planera. Platschefen har ett totalansvar för den individuella arbetsplatsen, från första dagen till dess att projektet lämnas över. Platschefen sköter löpande planering, inköp, avrop, och organiserar arbetet med personal och underentreprenörer på plats. Ansvarar för kvalitet och säkerhet och ser till att tidplanerna hålls. Som platschef har du mycket kundkontakt.

Det är i huvudsak större totalentreprenader som man har ansvar för runt 50-100 mkr per projekt med fokus på byggproduktion inom kontor, skolor, sjukhus bostäder och kulturhus. Beroende på projektets storlek engagerar man entreprenadingenjörer och arbetsledare samt ett antal egna yrkesarbetare och underentreprenörer. Man har i ett nära samarbete stöd från en projektledare i produktionen samt expertstöd kring arbetsmiljöfrågor.

Detta innebär bland annat:

  • Planera, resurssätta och styra projekten på ett strukturerat, effektivt, tekniskt och ekonomiskt optimalt vis
  • Leda projektorganisationen på plats vilket inkluderar ansvar för exempelvis arbetsledare, yrkesarbetare, entreprenadingenjörer, installationssamordnare och UE
  • Delaktig vid prissättning och anbudsarbete
  • Delaktig i upphandlingen av underentreprenörer och material
  • Framtagande av inköps- och leveransplan
  • Ansvar för BAS-U
  • Utföra ekonomiska avstämningar och prognoser i projekten
  • Leda och entusiasmera medarbetarna
  • Hålla kontakt med kund

Erfarenhet

Vi söker dig som har erfarenhet i ledande befattning som platschef eller liknande från husbyggnation med erfarenhet från produktion, ekonomistyrning, entreprenadjuridik, goda kunskaper i engelska samt körkort.

Utbildning

Byggingenjör alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet.

Ansökan

Sök via www.asearch.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Kontakt
Johan Kjessler

Vår historia

A-Search är en sammanslagning av Human Search HS AB och A-Search AB.

Läs mer

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

Visa alla kontor


Genom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.