Lotus är ett transport- och rivningsföretag med ett brett utbud av olika maskiner och tjänster vilket gör att man kan erbjuda snabb service, snabba leveranser och kompletta helhetslösningar. Lotus arbetar inom fyra affärsområden: Rivning, Transport, Återvinning, Anläggning.

Rollen som Kalkylchef tillhör affärsområde Rivning.

Inom rivning är Lotus Sveriges ledande aktör och utför alla arbeten inom selektiv rivning, tungrivning, håltagning, sågning i betong samt sanering. Tillsammans med dotterbolagen Rivners ABRIVAB och LODAB Demolering är man störst i Sverige på allt inom rivning. Bolaget har tillgång till en modern och omfattande maskinpark, vilket gör dem helt självförsörjande på maskiner.

Kalkylchef

Som Kalkylchef har du det övergripande ansvaret för koncernens avdelning gällande kalkyl. Detta innebär i stora drag att agera paraply för koncernens kalkylfunktioner och att stötta avdelningens anställda samt övervaka, förädla arbetssätt, rutiner och processer. Avdelning består i dag av 3 personer med placering i Stockholm, Göteborg och Umeå.

Huvudsakliga arbetsuppgifter;

·      Stöd åt ledning i projekten

·      Överlämning inför projektstart

·      Översiktlig kontroll av kalkylavdelningen

·      Analys av marknaden

·      Utveckling av verksamheten

·      Skapa enhetlighet i de olika geografiska placeringsorterna

·      Analysera, förbättra, förändra mallar och rutiner i ledningssystem

·      Uppföljning (statistik, rapportering)

Erfarenhet och kompetens

·      Flerårig erfarenhet av kalkylarbete

·      Entreprenadjuridik

·      Erfarenhet av arbete i CAD och Bluebeam

·      B-körkort.

.

Personliga egenskaper

Som person är du engagerad, motiverad och driven. Du är ordningsam och trivs i en strukturerad miljö där du arbetar självständigt. Du är noggrann, analytisk och van vid att arbeta mot uppsatta mål. Du är initiativrik, entusiastisk och nyfiken samtidigt som du har en öppen och rak kommunikationsstil och ett genuint intresse för att motivera och utveckla medarbetare.

Vad Lotus erbjuder dig

Hos Lotus får du möjlighet att jobba hos ett marknadsledande bolag där du kommer att jobba nära ett team med kunniga kollegor samt erbjudas möjlighet att utveckla din roll.

Lotus erbjuder;

·      Marknadsledande varumärke

·      Korta beslutsvägar

·      Långsiktiga och stabila ägare

Ansökan
Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Maria Larsson på mail maria.larsson@asearch.se 
Tycker du att tjänsten verkar intressant så välkomnar vi din ansökan så snart som möjligt. Rekryteringen sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Kontakt
Maria Larsson

Vår historia

A-Search är en sammanslagning av Human Search HS AB och A-Search AB.

Läs mer

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

Genom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.