ISOVER isolerlösningar – En affärsenhet inom Saint-Gobain Sweden AB. Det välkända varumärket Gullfiber skapades år 1967 men redan år 1963 inledde det Billesholms förankrade företaget ett samarbete med världsledaren Saint-Gobain. Bolaget är idag en del av koncernen Saint-Gobain och ISOVER är det gemensamma internationella varumärket för isolerdivisionen. 

ISOVER är en del av den franska koncernen Saint-Gobain som designar, tillverkar och distribuerar byggmaterial för framtidens hem. Lösningar som gör livet bekvämare, mer ekonomiskt och miljömässigt hållbart. Som marknadsledare inom våra produktionsområden tar vi ansvar för att möta de globala utmaningarna inom energi, tillväxt och miljö. Med innovativa konstruktioner uppfyller vi framtidens behov redan idag och utvecklar ständigt nya lösningar; intelligent isolering, självrengörande fönster samt glas som utnyttjar solenergi är några exempel.

Att hushålla med jordens energiresurser har blivit en allt viktigare angelägenhet och Saint-Gobain ISOVER finns idag i den absoluta framkanten när det gäller att tillhandahålla effektiva isolerlösningar. Vi är den enda leverantör i Sverige som kan erbjuda ett komplett sortiment av isolerprodukter; mineralull under varumärkena ISOVER och ULTIMATE och cellplast med varumärket STYROFOAM™.

ISOVER är ett starkt internationellt varumärke och ledande inom isolerlösningar. Vi finns i skånska Billesholm där glasullstillverkningen är etablerad sedan över 80 år. Våra kunder erbjuds ett komplett sortiment samt service inom innovativa, energieffektiva och hållbara isolerlösningar.

Plant Controller

För att möta arbetet med att kostnadseffektivisera och hitta förbättringar för produktionen behöver gruppen utökas med en ny controlling-funktion och vi söker därför en Plant Controller.

Ansvarsområden          

I rollen som Plant Controller kommer du ansvara för att stödja verksamheten genom att tillhandahålla adekvat och tillförlitlig information om affärsenheten med fokus på produktion och kostnad med syftet att förenkla, effektivisera samt följa upp KPI:er i produktionsprocesserna.

Arbetsuppgifter            

Som Plant Controller kommer du ansvara för månatliga rapporter och sammanställningar av relevanta kostnader med fokus på att kostnadseffektivisera och förbättra produktionen. Du kommer fokusera på rapportering av produktionsavvikelser och kontrollera tillförlitligheten gällande kalkylerade standardkostnader och validera inlagt underlag i ERP-systemet. Som Plant Controller tillhör du ISOVERS controlling-funktion och du rapporterar till Head of Controlling.

Utbildning

Vi ser gärna att du har en akademisk utbildningsbakgrund som civilekonom alternativt civilingenjör.

Erfarenhet och kunskap

Vi tror du har några års tidigare erfarenhet av att arbeta som controller inom tillverkande bolag. Du har goda kunskaper i Excel samt behärskar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift. Meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta i SAP och/eller Qlikview.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är en prestigelös, lyhörd och engagerad medarbetare med en öppenhet och vilja att förstå processer. Du har en förmåga att planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt både ur ett kortsiktigt och ett långsiktigt perspektiv. Du är driven och resultatorienterad med en god ekonomisk förståelse. Tjänsten ställer krav på en god förmåga att kommunicera på samtliga nivåer inom organisationen genom en öppen och tydlig dialog.

Ansökan 

Rekryteringen hanteras av A-Search AB, www.asearch.se. Vi intervjuar löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult Elinor Dam - ellinor.dam@asearch.se. 

Kontakt
Ellinor Dam

Vår historia

A-Search är en sammanslagning av Human Search HS AB och A-Search AB.

Läs mer

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

Genom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.