Ansvarsområden        

I rollen som HR-partner hos Hako ansvarar du för att utveckla, samordna och driva bolagets HR-arbete samt stödja chefer i organisations- och ledarskapsfrågor. Du agerar chefsstöd i löpande personalfrågor som kompetensförsörjning, utbildning och rekrytering, lönesättning, rehabilitering, arbetsmiljöfrågor, lag- och avtalsfrågor, avslut etc. Du ansvarar också för att bevaka lag- och avtalsfrågor, samt sköter fackliga kontakter. Rollen innefattar operativt såväl som strategiskt HR-arbete och du har en konsultativ roll och stöttar ledningsgruppen i HR-relaterade frågor.

Arbetsuppgifter

 • Operativt HR-arbete och HR-administration
 • Göra löner för företagets ca 100 anställda
 • Chefsstöd i organisations- och ledarskapsfrågor samt löpande personalfrågor
 • Ansvar för att skapa, utveckla, samordna och driva bolagets HR-arbete
 • Ansvar för regionens HR-arbete för både yrkesarbetare och tjänstemän
 • Bevaka lag- och avtalsfrågor, samt sköta fackliga kontakter
 • Medlem i ledningsgruppen (beroende på erfarenhet), delta i utvecklingsarbete och stötta i HR-relaterade frågor

Vi söker dig som:

 • Har minst 3 års erfarenhet av operativt HR-arbete – med fördel både mot tjänstemän och kollektivanställd personal
 • Erfarenhet av lönearbete
 • Behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift
 • Har B-körkort
 • Vill arbeta som HR-partner på deltid, ca 75%

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen bör du vara en utåtriktad, nyfiken och prestigelös person. Du är ansvarstagande, strukturerad och lösningsorienterad samtidigt som du har lätt för att kommunicera med människor. Vidare är du en ansvarsfull ledare med ett coachande förhållningssätt och ett etiskt synsätt. Du arbetar noggrant och initiativrikt för att driva arbetet framåt.

Om Hako Ground & Garden

Hako Ground & Garden AB är en av de ledande aktörerna på marknaden gällande maskiner för skötsel av inomhus- och utomhusytor. I över 40 år har man erbjudit sina kunder produkter för skötsel av inomhus- och utomhusytor. Som generalagent för flera välkända, starka varumärken borgar man för att maskinerna håller en hög kvalitet och att en tillförlitlig service alltid finns nära kunden.

Hako Ground & Garden AB med dotterbolagen Hako Ground & Garden AS i Norge och Oy Hako Ground & Garden Ab i Finland ingår i den tyska industrigruppen Hako GmbH. Det svenska bolaget omsätter årligen över 500 MSEK och har ett hundratal anställda.

Ansökan

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Johanna Herrlander på 0723-959106 eller johanna.herrlander@asearch.se 
Tycker du att tjänsten verkar intressant så välkomnar vi din ansökan så snart som möjligt. Rekryteringen sker löpande och därför kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. 

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Kontakt
Johanna Herrlander

Vår historia

A-Search är en sammanslagning av Human Search HS AB och A-Search AB.

Läs mer

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

Genom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.