Nitator, som samarbetspartner, erbjuder kunder med högt ställda krav på säkerhet, kvalitet, miljö, leveranssäkerhet och flexibilitet en komplett process med produktutveckling och en kundanpassad logistikfunktion av plåtkomponenter. Med många års erfarenhet och djup kunskap om metall och tillverkningsprocesser, tidig support i kundprojekt, avancerad projektledning och omfattande kunskap i kundspecifika krav är Nitator en effektiv partner för våra kunder med marknadens bästa lösningar och hög kostnadseffektivitet. Nitator är idag stolt leverantör till kunder som; Scania, Volvo Lastvagnar, Volvo CE, Volvo Personvagnar, Renault och Nolato.

Nitator är ett familjeägt företag sedan starten 1983. Allt sedan dess har känslan av familjeägt företagande i form av ansvar och bevarandet av traditioner gjort att Nitator framgångsrikt kunnat kombinera detta med tekniken. Nitator använder sig av den senaste produktionstekniken, samtidigt som medarbetaren har en mycket stor och viktig roll att fylla. Detta har gjort det möjligt för den enskilde individen att gå hand i hand med tekniken genom åren.

Tillväxttakten har varit hög ända sedan 1983, då verksamhet fokuserades på kontraktstillverkning för tung fordonsindustri.

Rekrytering Produktionschef till Oskarström

Bolaget har påbörjat satsningen av Ett Nitator där stora investeringar har gjorts under 2020. Som ett led i att även fortsättningsvis vara en av de största leverantörerna i Sverige mot tung fordonsindustri söker vi nu en produktionschef som med sitt engagerade ledarskap kan bidra till bolagets fortsatta utveckling för att möta marknadens framtida behov.

Ansvarsområde

I rollen som produktionschef är du övergripande ansvarig för produktionen och den dagliga driften där du ser till att utveckla verksamheten utifrån frågor som rör lönsamhet, kvalitet och arbetsmiljö. Du arbetar aktivt med strategier, mål och uppföljning. Som chef agerar du genom synlighet där du leder och coachar ett team på 5 produktionsledare som rapporterar direkt till dig. Rollen kräver mycket dialog med andra avdelningar där du har en daglig dialog med logistik-, teknik- och kvalitetsavdelningen.

Arbetsuppgifter

Som produktionschef har du ett stort och brett ansvar innefattande:

  • Tillsammans med Teknisk Chef ta fram underlag för framtidens investeringar till produktion för att uppnå målen
  • Övergripande svara för att produktionen drivs och utvecklas enligt lagd strategi
  • Ansvara för produktions dagliga drift och dispositionen av ekonomiska medel för företaget
  • Ansvara för att produktionsmålen uppfylls och sammanställs med kontinuerlig övervakning och analys av produktionens kostnader och intäkter
  • Ansvara för att beslut som har fattats av COO verkställs effektivt och att övrig information snabbt förs vidare till produktionens anställda eller till direkt berörda
  • Säkerställa systematiskt arbetsmiljöarbete enligt gällande krav inom produktionen.

Erfarenhet och kunskap

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet som ledare inom tillverkningsindustrin. Det är önskvärt om du har erfarenhet från förändrings/förbättringsarbete sedan tidigare. Du har en god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. Det är meriterande om du har erfarenhet av affärssystemet Monitor.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är en prestigelös, lyhörd och engagerad ledare som stimuleras av att leda, samordna och utveckla människor. Vi anser att du har förmågan att planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt både ur ett kortsiktigt samt långsiktigt perspektiv. Du är driven och resultatorienterad med en god ekonomisk förståelse. Rollen ställer krav på en god förmåga att kommunicera på samtliga nivåer inom organisationen genom en öppen, tydlig och förtroendefull dialog.

Fördelar med tjänsten och företaget

Hos Nitator får du möjlighet att vara med på en förändringsresa. En långsiktig satsning är påbörjad där du tillsammans med övriga medarbetare ska utveckla organisationen till Ett Nitator. Stort fokus kommer att ligga på utveckling med en fortsatt god lönsamhet, där du som ledare har en viktig del i det arbetet. Du erbjuds en roll där du får möjlighet till ett självständigt, utmanande och varierande arbete i ett bolag som är ledande inom sin bransch. Du blir en del av en organisation med ett stort engagemang där alla tar ett individuellt ansvar och bidrar till sin egen och bolagets utveckling.

Ansökan

Alla ansökningar hanteras av A-Search AB. Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Ellinor Dam, på 0708-468856. Vi intervjuar löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Kontakt
Ellinor Dam

Vår historia

A-Search är en sammanslagning av Human Search HS AB och A-Search AB.

Läs mer

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

Genom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.