Technima är en företagsgrupp med flera enheter i Europa. Bolaget har under årens lopp blivit en ledande aktör på den europeiska marknaden för märksprayer där Technima Nordic är den enda legitima skandinaviska återförsäljaren av SOPPEC-produkter, inklusive markeringssprayfärger, markerings- och konstruktionstillbehör, och färgsprayutrustning. Företagsgruppen har 180 medarbetare i Frankrike, Italien och Tyskland med sammanlagt 4 fabriker samt 6 logistikplattformar. Genom holdingbolaget Technima säkerställer man verksamhetsstyrningen i de olika enheterna med management inom ledning, försäljning, IT m.m. Följande bolag ingår i Technimagruppen:

 • Soppec SAS, tillverkning och försäljning av märksprayer. 
 • Technima Central GmbH, tillverkning och försäljning av märksprayer i Centraleuropa. 
 • Technima Nordic AB, försäljning av märksprayer och tekniska produkter i Norden.
 • Technima Benelux: försäljning av märksprayer och tekniska produkter i Benelux.
 • Oléron STP, tillverkare av färg.Junior Key Account Mangager

Technima Nordic AB vill förstärka sitt team i Göteborg med en Junior Key Account Manager med syftet att utveckla och skapa en fortsatt tillväxt för bolaget.

Placeringsort   

Tjänsten innefattar resor eftersom kunderna finns representerade över hela Sverige. Du förväntas vara ute på kundbesök ca 3 - 4 dagar i veckan vilket innebär att övernattningar förekommer. Resterande arbetstid sitter du på kontoret i Mölndal eller på hemmakontor.

Huvudsakliga ansvarsområden

Din roll som säljare består huvudsakligen i att identifiera och bearbeta nya potentiella affärsmöjligheter inom färgmarknaden. Du kommer även arbeta med affärsutveckling av redan befintliga kunder som har stor potential att växa. Som Junior KAM delar du säljdistrikt med bolagets KAM Sweden och du har support från bolagets säljadministrativa stödfunktioner.

Arbetsuppgifter            

Tjänstens huvudsakliga arbetsuppgifter innebär:

 • Budget- och resultatansvar
 • Bokning av kundmöten
 • Marknadsbearbetning- bevakning av nya trender och uppdatera sig om nya krav/regelverk
 • I samråd med övrig säljorganisation utveckla och implementera nya säljstrategier kopplat till bolagets pris- och produktpolicy
 • Hålla produktutbildningar och presentationer hos kund, bland annat i samband med konceptet shop in shop
 • Diverse administration som rör CRM-system, rapporter, offerter och avtal
 • Hantera reklamationsärenden
 • Deltaga på internationella säljmöten i bolaget
 • Deltaga på mässor eller andra marknadsaktiviteter

Tillträde

Snarast, enligt överenskommelse.

Utbildning

Vi ser gärna att du som söker har en eftergymnasial utbildning inom sälj och marknad.

Erfarenhet och kunskap

För att lyckas i rollen som Junior KAM ser vi gärna att du något års erfarenhet som säljare sedan tidigare, gärna från B2B. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift samt goda IT-kunskaper.                                                                       

Personliga egenskaper

Vi tror att du som person drivs av att göra affärer och har ett starkt affärs-och målfokus där du älskar att knyta nya affärskontakter. Du trivs att arbeta i en självständig roll och du bör ha en god förmåga att själv styra och planera din arbetsdag. Som person är du social och kommunikativ med en god förmåga att bygga långsiktiga affärsrelationer samt har en kreativitet där du hittar nya sätt att utveckla marknaden på.

Fördelar med tjänsten och företaget

Hos Technima Nordic AB får du arbeta i en internationell miljö med god gemenskap. I arbetet som säljare kommer du att ha kontakt med olika verksamhetsområden såsom bygg- och skogsindustrin, offentliga mm. Bolaget står inför en fortsatt tillväxt vilket ger rätt person möjlighet att utvecklas vidare inom bolaget med möjlighet till större ansvar på sikt.

Ansökan

Rekryteringen hanteras av A-Search AB, www.asearch.se. Vi intervjuar löpande så tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult Elinor Dam - ellinor.dam@asearch.se.

Kontakt
Ellinor Dam

Vår historia

A-Search är en sammanslagning av Human Search HS AB och A-Search AB.

Läs mer

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

Genom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.