Svensk Byggtjänst ägs av landets ledande branschorganisationer inom samhällsbyggnad och har sedan 1934 samlat in, strukturerat och sålt den kunskap som krävs för att planera, konstruera, bygga och förvalta hus och anläggningar. Svensk Byggtjänst utvecklar kontinuerligt verktyg och mötesplatser som syftar till att skapa effektivitet och lönsamhet runtom i Byggsverige. Företaget omsätter drygt 220 MSEK och är ca 100 anställda.

Projektledare/redaktör AMA Anläggning

Vi söker nu en projektledare/redaktör AMA Anläggning. Du ingår i en mindre grupp av specialister inom AMA Anläggning och rapporterar till Chef för produktområdet Teknik/Produktchef AMA. Vi ser helst att du är placerad i Stockholm men även placering på andra orter i Sverige kan vara möjligt.

Ansvarsområden

I arbetet med AMA Anläggning är du med och utvecklar tydliga riktlinjer och ramverk som ska gälla för alla parter i branschen. AMA-utgåvor publiceras vart tredje år och under en viss period arbetar du med ett antal externa tekniska specialister, sektorutredare, som tar fram förslag på texter/remissmaterial. Det är projektledarens ansvar att koordinera dessa texter och ansvara för att arbetet fortskrider samt att budget och tidsplaner hålls.

Du är även med vid möten med Svensk Byggtjänsts referensgrupp för AMA Anläggning, som består av erfarna och namnkunniga personer från anläggningssektorn.

Svensk Byggtjänst ansvarar för att innehållet i AMA Anläggning motsvarar kundernas krav på kvalitet och relevans. Därför är det viktigt att medarbetarna i gruppen håller sig uppdaterade om vad som händer inom området Anläggning.

Du kommer att vara redaktör för tidskriften AMA-nytt där du även får möjlighet att skriva artiklar och du kommer att vara behjälplig för att svara på kundernas frågor. 

På Svensk Byggtjänst får du stimulerande och utmanande arbetsuppgifter. Du får göra branschnytta genom att vara en aktiv del av branschens utveckling och möjligheten att lära dig av de som är bäst i Sverige inom området.

Företaget erbjuder kompetensutveckling som utgår från medarbetarnas olika behov och rätt verktyg gör att var och ens arbetsuppgifter ska kunna genomföras på bästa sätt. Du får dessutom många trevliga arbetskamrater och fina lokaler att jobba i.

Erfarenhet och kunskap

Högskoleutbildning eller motsvarande inom Samhällsbyggnad, gärna med inriktning mot anläggning

Minst fem års yrkeserfarenhet inom anläggningsområdet, t ex som projektör, projekteringsledare, projektledare, AMA Redaktör. Meriterande är tidigare erfarenhet från utförandeskedet i byggprocessen till exempel som entreprenör

God kännedom om AMA och övriga ram- och regelverk som påverkar branschen

Har goda kunskaper i svenska och engelska, i skrift och tal

Personliga egenskaper

Som person är det viktigt att du är noggrann och strukturerad.

Du ska kunna formulera och uttrycka dig på ett tydligt sätt i tal och skrift. Du har en analytisk förmåga samt förmågan att tolka och sammanfatta texter av olika slag.

Du är engagerad, nyfiken och drivande och har lätt för att samarbeta. Du trivs med att ha många kontakter, såväl internt som externt och du kan förhålla dig till olika aktörer genom att vara lyhörd, tydlig och flexibel.

Du är också ”service-minded” då du även kommer vara behjälplig att besvara kunders frågor samt ge råd.

Du är självgående och fokuserad på att leverera det som förväntas och är prestigelös, tar egna initiativ, hjälper till och tar hjälp när det behövs.

Ansökan

Är du den vi söker? Skicka in din ansökan redan idag! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helen Hafström på 0730 350 221 eller helen.hafstrom@asearch.se

Kontakt
Helen Hafström

Vår historia

A-Search är en sammanslagning av Human Search HS AB och A-Search AB.

Läs mer

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

Genom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.