Kiwa Certifiering söker en Produktionschef och Revisor fördelat på 60% respektive 40% inom lantbruk. Funktionen rapporterar till Affärsområdeschef Food och har personalansvar för 11 mycket kompetenta och erfarna lantbruksrevisorer. Du utgår antingen från något av våra kontor i Sverige eller hemmakontor. Resor inkl. ett fåtal övernattningar ingår i tjänsten och uppdrag kan tilldelas i hela Sverige och även utomlands.

Ansvarsområden

I rollen som produktionschef tar du tillsammans med medarbetare fram en revisionsplan enligt budget som följs upp månatligen med nyckeltal och du ansvarar för regelbundna produktions- och kalibreringsmöten. Produktionschefen deltar vid myndighetstillsyn och bidrar till att åtgärda avvikelser samt avvikelser vid internrevisioner. I ditt personalansvar ingår avstämningsmöten, medarbetar- och lönesamtal. Du driver också utvecklingen framåt tillsammans med dina medarbetare inom lantbrukssektorn.

En roll som revisor innebär följande i korthet:

·      Planera arbetet så att tilldelade revisioner genomförs enligt reglerna för respektive standard och inom överenskomna tidsramar.

·      Genomföra revisioner inom ditt kompetensområde och hålla sig uppdaterad inom detsamma.

·      Ansvara för revisionen fram till dess att uppdragen avslutats enligt övergripande rutinen för aktuell revision.

·      Delta i interna möten för revisionsarbetet enligt gällande standarder och fastställda rutiner.

·      Ansvara för kundrelationen med tilldelade kunder.

·      Marknadsföra och sälja företagets tjänster till befintliga och presumtiva kunder.

Det finns också möjlighet till andra ansvarsområden inom våra tjänster och standarder samt möjlighet att delta i mässor, utbildningar, branschsammankomster.

Profil

Vi söker dig som har erfarenhet som revisor och/eller erfarenhet av lantbruksfrågor från något annat sammanhang, samt ett stort intresse för ledarskap. Du har en akademisk utbildning, gärna som agronom, hortonom eller civilingenjör inom t ex bioteknik.

Du trivs i rollen som ledare och med att inspirera och utveckla medarbetare. Som ledare är du trygg, engagerad och prestigelös. Du har ett coachande förhållningssätt och drivs av att motivera både medarbetare och organisation genom ett tydligt, entusiasmerande och kommunikativt ledarskap. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att leda erfarna specialister och att du har någon form av ledarskapsutbildning.

Att vara revisor ställer höga krav på sociala färdigheter. För att trivas i rollen ser vi att du har stort intresse för hållbarhet och livsmedel samt har ett affärsmässigt förhållningssätt.

Du är mån om dina relationer med kunderna och trivs i en roll med många kontaktytor och du motiveras av att göra skillnad i din yrkesroll.

Du är en är en god kommunikatör, på både svenska och engelska. Du är strukturerad i ditt arbete och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.

Kiwa strävar efter ständiga förbättringar och utveckling av Kiwas verksamhet, medarbetare och team samt bejakar värdegrunden (ambitiösa, tillförlitliga, engagerade) som är ett stöd i den dagliga verksamheten så att våra kunder upplever vår relation utifrån förtroende, kvalitet och utveckling.

Ansökan

Är du den vi söker? Skicka in din ansökan redan idag! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helen Hafström på 0730 350 221 eller helen.hafstrom@asearch.se

Kontakt
Helen Hafström

Vår historia

A-Search är en sammanslagning av Human Search HS AB och A-Search AB.

Läs mer

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

Genom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.