Forsen är specialister på projekt-, projekterings- och byggledning inom framför allt hus, anläggning och bostad och arbetar med flera olika genomförandeformer. Forsen förstärker kundens kompetens och kan även agera som kundens hela projektorganisation. Deras bredd och deras storlek gör att man kan bemanna alla typer av projekt, och man har även ett stort antal underkonsulter som är knutna till Forsen sedan många år.

Man har kontor i Stockholm (huvudkontor), Kiruna, Umeå, Uppsala, Göteborg, Halmstad och Malmö. Deras kunder är främst kommersiella och offentliga fastighetsägare.

Om du vill få en ny utmaning och känner att du står och stampar där du är idag tycker vi du ska ta klivet till Forsen! Vi söker just nu en affärsdriven och entusiasmerande Affärsenhetschef till deras Malmökontor!

Ansvarsområden

Du är i rollen övergripande ansvarig för Malmökontoret och dess tillväxt samt lönsamhet. I gruppen ingår en gruppchef som har det direkta personalansvaret.

I rollen kommer du att bemanna projekt inom ditt affärsområde och jobba aktivt med beläggning, försäljning, resultat, budget och genomföra utvecklings- och lönesamtal, delta i rekrytering och naturligtvis arbeta med gruppdynamik och gemenskap för att motivera och engagera medarbetarna. 

Du ansvarar för affärsenhetens utveckling av såväl personal som projekt och kunder, vilket även innebär en hel del marknadskontakter. Vi ser gärna att du vill vara med och utveckla bolagets interna arbetssätt och rutiner för att man ska bli en ännu bättre arbetsgivare.

Omfattningen av en chefsroll täcker inte in hela din arbetstid, utan parallellt med denna roll är du också projektledare och driver projekt ute hos våra beställare vilket du också utmanas och trivs med. Mängden tid du lägger ner på renodlade chefsuppgifter varierar över tid, och du har en kontinuerlig dialog med din chef om detta. Du rapporterar till Regionchefen för sydväst.

Utbildning

Vi söker dig med en kunskapsnivå motsvarande Civil-/högskoleingenjör.

Erfarenhet och kunskap

Vi söker dig som har erfarenhet av att leda andra, antingen från en tidigare chefsbefattning eller från en projektledarroll. Du kan det här med att leda byggprojekt som konsult, entreprenör eller beställare inom såväl nybyggnad som ombyggnad. Det är den grunden som alla står på inom Forsen och du drivs av att arbeta kundorienterat i projekt.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har ett starkt och genuint intresse av att leda och utveckla andra människor samt även driv och vilja att utveckla vår affär. Det är stort fokus på affärsmannaskap.

Egenskaper som självständighet och empati värderas högt, liksom att du är mån om att hitta proaktiva lösningar. Du bör även ha en god administrativ förmåga. Vi vill att du ska känna en stolthet över att arbeta på Forsen så det är viktigt att du är en person med värderingar som går i linje med Forsens värdegrund: Respekt, Engagemang och Proaktivitet. Du är en person som väljer arbetsgivare med omsorg där du vill stanna under en längre tid och utvecklas tillsammans. Ditt ledarskap är inspirerande och entusiasmerande, vi-känslan och teamet är viktigt för dig.

Varför ska du välja Forsen?

·      Forsen är certifierade som en utmärkt arbetsplats enligt Great Place to Work flera år i rad

·      En sund personalpolitik där det finns bra balans mellan jobb/fritid

·      En härlig företagskultur med gemenskap, gott samarbete och omtanke samt en stark vi-känsla

·      Du får arbeta i projekt av mycket varierande storlek, områden samt olika genomförandeformer

·      Du är nyfiken på rollen och tror att du med din bakgrund har mycket att bidra med

Givetvis får du som grädde på moset också ett gäng nyfikna, professionella och trevliga kollegor som du kan umgås och ha roligt med varje dag.

En kollega beskriver det så här: ”Här har vi en skön kultur som är svår att sätta fingret på. Men den känns. I magen”.

Ansökan

Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Maria Larsson på mail maria.larsson@asearch.se eller tel 070-8810589.
Urval sker löpande så tycker du att tjänsten verkar intressant så välkomnar vi din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Kontakt
Maria Larsson

Vår historia

A-Search är en sammanslagning av Human Search HS AB och A-Search AB.

Läs mer

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

Genom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.