Lindeborg i Malmö ekonomiska förening förvaltar ca 1380 lägenheter i 3 föreningar; BRF Henriksdal, Brf Sofieholm och BRF Lindeborg.

Vi söker nu en Vicevärd med stort servicefokus och social kompetens som tillsammans med teamet jobbar för att säkerställa en väl fungerande service och underhåll för fastigheterna och dess boende.


Arbetsbeskrivning

Som Vicevärd kommer du att ha personalansvar för ett team dedikerade medarbetare bestående av fastighetsskötare och lokalvårdare. I fastighetsbeståndet ingår cirka 1380 lägenheter och ett antal butikslokaler för vilka du har det övergripande ansvaret för underhåll och reparationer. Du arbetar för ett långsiktigt fastighetsunderhåll genom ett förebyggande arbete med drift, underhåll samt hantering av akut service. Trädgårdsskötsel och snöröjning sköts av samarbetspartnerns.

I rollen ingår ansvar för:

o  Tillsyn vid in- och utflytt

o  Beställa service-/reparationsjobb

o  Mindre upphandlingar och serviceavtal

o  Uppdatera underhållsplaner

o  Myndighetskontakter

o  Handlägga försäkringsärende

o  Hantera nycklar/taggar

o  Medlemskontakt

Tjänsten utgår från kontor på området i anslutning till fastigheterna.

 

Utbildning

Vi ser med fördel att du har relevant Yrkesutbildning, alternativt att du förvärvat dig motsvarande kunskap genom arbetslivserfarenhet.  

 

Erfarenhet

För att vara framgångsrik i denna roll söker vi dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta med förvaltning av bostäder och lokaler. Du bör ha en god ekonomisk förståelse, goda kunskaper inom fastighetsteknik och vana att samordna underhålls- och ombyggnadsprojekt.

Du behärskar det svenska språket flytande i tal och skrift, har god datorvana samt B-körkort. 

 

Personliga kvalifikationer

Som person är du noggrann och har ett strukturerat arbetssätt. Du trivs i mötet med andra människor och sätter medlemmarna i fokus.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som trivs med att arbeta i team. Du är tekniskt kunnig, kundorienterad med en naturlig fallenhet för att skapa och upprätthålla goda relationer. Du har ett utpräglat sinne för service.

Vidare ser vi att du har en god kommunikativ förmåga och en prestigelös inställning gentemot dina kollegor och samarbetspartners.  

 

Ansökan

Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Maria Larsson på 070–8810589 eller maria.larsson@asearch.se. Tycker du att tjänsten verkar intressant så välkomnar vi din ansökan så snart som möjligt. Rekryteringen sker löpande och därför kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. 
 

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

 


Kontakt
Maria Larsson

Vår historia

A-Search är en sammanslagning av Human Search HS AB och A-Search AB.

Läs mer

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

Genom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.