Areco Profiles är idag en av de ledande aktörerna inom tillverkning av byggplåtsprodukter och riktar sig till byggindustrin med ett omfattande utbud av byggkomponenter i tunnplåt för bostäder och kommersiella fastigheter. Kunderna finns i 25 länder, produktionen och försäljningsställen i ett flertal europeiska länder.

I Malmö har Areco Profiles sedan 2004 en fabrik för tillverkning av tak- och väggplåt, takpannor, lättbalk och plåtslageriprodukter. I Malmö finns sedan 2012 även en fabrik för produktion av takavvattningsprodukter. Utöver detta har man även en fabrik i Danmark samt en fabrik i Finland.

Ansvarsområden

Din uppgift blir främst att sälja och marknadsföra Areco Profiles hela sortiment till befintliga och nya kunder. Då man idag hos Areco Profiles har flera stora kunder inom ÅF- segmentet så är fokus för rollen att besök och hålla kontakten med butiker inom just dessa kedjor. Arbetet innebär nära kontakt med återförsäljare inom byggmaterialhandeln, som i sin tur säljer Arecos produkter till både byggfirmor och privatkonsumenter.
Huvudfokus handlar om att skapa långsiktiga kundrelationer i din region. Arbetsuppgifterna kommer att vara varierande med allt från uppsökande verksamhet, kundbesök, orderhantering samt hålla produktpresentationer.

Utbildning

Gymnasienivå. Meriterinade med teknisk utbildning på ingenjörsnivå

Erfarenhet och kunskap

Vi söker dig som har en god erfarenhet försäljning. Vi ser gärna att du jobbat med försäljning mot byggvaruhandel, plåtslageribranschen eller annan likvärdig bransch.

Du har god erfarenhet av att arbeta i affärssystem.

B körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har ett långsiktigt engagemang och trivs i ett högt arbetstempo med korta beslutsvägar. Du är resultatorienterad, affärsmässig och har en hunger efter att ständigt göra nya affärer. Vidare är du målinriktad, har ett stort intresse för att utvecklas, antar utmaningar och ser möjligheter snarare än problem.

Ansökan

Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Maria Larsson på 070-8810589 eller maria.larsson@asearch.se 
Tycker du att tjänsten verkar intressant så välkomnar vi din ansökan så snart som möjligt. Rekryteringen sker löpande och därför kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. 

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Kontakt
Maria Larsson

Vår historia

A-Search är en sammanslagning av Human Search HS AB och A-Search AB.

Läs mer

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

Genom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.