Ansvarsområden        

A-search söker nu en underkonsult att stärka vårt kompetenta team av Rekryteringskonsulter.

Du driver rekryteringsprocesser från början till slut och till din hjälp har du tillgång till vårt varumärke, våra eminenta researchers samt våra grymma soursing och rekryteringssystem och vår kandidatbas. Du driver dina egna uppdrag i en 360-roll där du säljer in uppdragen själv samt får uppdrag genom våra säljare. Du har även möjlighet att tillgå kunderna med våra andra affärsområden/bolag.

Som underkonsult bestämmer du själv hur mycket du kan jobba och kan vara placerad i någon av våra snygga lokaler i Göteborg, Stockholm (WeWork) eller med utsikt över sundet i Malmö (WTC).

Arbetsuppgifter          

  • Du driver dina egna affärer och arbetar affärsorienterat med försäljningens och projektets alla delar. Du gillar konsultrollen, där den rådgivande delen är en självklarhet, både gentemot kund och kandidat.
  • Driva rekryteringsprocesser från början till slut
  • Upprätthålla och bibehålla en konsulterande relation med kund

Utbildning

Eftergymnasial utbildning

Erfarenhet och kunskap

Vi söker dig med några års erfarenhet av att driva egna rekryteringsprocesser från införsäljning till leverans. Du är väl bekant med vad som krävs för att upprätthålla kontinuerlig, god relation med kund såväl som kandidaterna i dina processer.

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen är du självgående och trivs med stor frihet under ansvar. Du är strukturerad och lösningsorienterad samtidigt som du har lätt för att kommunicera med människor.

A-search:

A-Search AB har funnits på den svenska marknaden sedan -91 och bolaget ingår i Palm & Partners Gruppen. Våra konsulter har lång erfarenhet av executive search och har under åren byggt upp en gedigen kunskap för att genomföra en lyckad rekrytering. Vi vet att det ibland uppstår ett tillfälligt behov av en specifik kompetens som kräver snabba beslut och en omedelbar åtgärd. När det kommer till interim management är spelreglerna annorlunda mot vanlig rekrytering. Omedelbar leverans av lämplig kandidat med rätt erfarenheter kräver, utöver en gedigen databas med aktuella kandidater, ett omfattande nätverk och en förmåga att nå ut brett i sin search samt kunskap i hur vi som arbetsgivare hittar den bästa kompetensen.

A-Search är den svenska partnern till The Taplow Group; www.taplowgroup.com. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö och genom Taplow Groups nätverk har vi samarbetspartners på den globala marknaden.

A-Search är initiativtagarna till Diversity Charter Sweden och målet med detta engagemang är att aktivt söka ett framgångsrikt och konkret sätt att arbeta med mångfald. Att visa på vikten av olikhet och att stärka konkurrenskraften och affärsnyttan i organisationer. Våra konsulter har under åren byggt upp en gedigen erfarenhet inom olika branscher.

A-Search AB är en del av Palm & Partners Gruppen med verksamhet inom Executive Search, Rekrytering, interim och Bemanning i stora delar av Sverige. Läs mer om oss på www.asearch.se
I Palm & Partnersgruppen ingår A- Finance, Palm & Partners bemanning, Palm & Partners Proffessional, A-Search samt Taplow Sweden


Ansökan

Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Emma Tilson på 070-8775774 eller emma.tilson@asearch.se 
Tycker du att tjänsten verkar intressant så välkomnar vi din ansökan så snart som möjligt. Rekryteringen sker löpande och därför kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. 

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Kontakt
Emma Tilson

Vår historia

A-Search är en sammanslagning av Human Search HS AB och A-Search AB.

Läs mer

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

Genom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.