Svensk Byggtjänst ägs av landets ledande branschorganisationer inom samhällsbyggnad och har sedan 1934 samlat in, strukturerat och sålt den kunskap som krävs för att planera, konstruera, bygga och förvalta hus och anläggningar. Svensk Byggtjänst utvecklar kontinuerligt verktyg och mötesplatser som syftar till att skapa effektivitet och lönsamhet runtom i Byggsverige. Vi omsätter drygt 220 MSEK och är ca 100 anställda. 

Svensk Byggtjänst expanderar och vi erbjuder din nu en betydelsefull och påverkande position på ett framtidsinriktat företag som tar aktiv del i byggnads- och samhällsutveckling. Vi är ett långsiktigt och stabilt företag med ett starkt varumärke. Till vårt huvudkontor vid Odenplan söker vi nu en 

Produktområdeschef Teknik/Produktchef AMA 

Vi söker dig som har en mycket god kännedom om byggprocessen och om byggbranschens olika aktörer och hur branschen fungerar. Du ska också ha en god kännedom om AMA och om hur AMA används i branschen samt en stor förståelse för och intresse av den digitala utvecklingen som både vi och övriga branschen står inför. 

Om dig 

Som person ser vi att du har goda ledaregenskaper och mångårig erfarenhet av att leda stora och små grupper. 

Du har god ekonomisk förståelse. 

Du är initiativrik, har eget driv, sätter höga mål för dig själv och kan arbeta med och driva många olika projekt samtidigt utan att tappa den långsiktiga riktningen. Du gillar att testa idéer och har förmågan att driva och genomföra aktiviteter. Du är bra på att se helheten. 

Vi jobbar i en matrisorganisation inom Svensk Byggtjänst. Du är därför en lagspelare och gillar att arbeta i team med andra kollegor och med våra samarbetspartners. Vi strävar efter gemensamma beslut genom dialoger och försöker ständigt hitta den bästa lösningen för både kunden och företaget. 

Prioriterade arbetsuppgifter 

I din roll som Produktområdeschef Teknik har du ett övergripande ansvar för hela produktområdet. Du ska bland annat 

 • Stötta, leda och utveckla de övriga Produktcheferna inom produktområdet, ansvara för att medarbetar- och lönesamtal genomförs 
 • Driva utveckling av produkter och erbjudanden för att säkra bästa kunderbjudanden 
 • Ha en känsla för marknadens behov gällande produktområdet och ha koll på aktörer, drivkrafter och trender 
 • Se till att strategin för produkterna stödjer företagets långsiktiga mål och värderingar med fokus att skapa kundnytta 
 • Ha budgetansvar för kostnader samt för intäkter tillsammans med försäljningen 
 • Tillsammans med sälj och kommunikation utveckla vårt erbjudande 
 • Tillsammans med Produkt- och IT-utvecklare säkra fortsatt digital utveckling  
 • Vara en del av Svensk Byggtjänsts ledningsgrupp

I din roll som Produktchef AMA är ditt ansvar bland annat att 

 • Stötta, leda och utveckla medarbetarna på AMA och ansvara för att medarbetar- och lönesamtal genomförs 
 • Ha en god kännedom om din produkt och hur den används i branschen  
 • Aktivt verka för att produkten har ett relevant och bra content 
 • Aktivt strategiskt verka för att utveckla produkten och att analysera och vidta åtgärder om något inte går som förväntat  
 • Initiera marknads- och kundundersökningar. 

Utbildning 

Du har relevant högskoleutbildning inom något av företagets fackområden samt flera års praktisk arbetserfarenhet inom branschen.  

Ansök genom att klicka på knappen nedan. Vi kommer att behandla ansökningar löpande. Om du har frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Helen Hafström,  helen.hafstrom@asearch.se eller 0730-350 221. 

Kontakt
Helen Hafström

Vår historia

A-Search är en sammanslagning av Human Search HS AB och A-Search AB.

Läs mer

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

Genom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.