Säljbolaget Würth Elektronik Sweden AB är en mycket platt matrisorganisation som består av ca 30 personer. Företaget ansvarar för följande marknader; Sverige, Danmark, Norge och Island. Würth Elektronik tillverkar och säljer (ingen tillverkning i Sverige) elektronikkomponenter (induktorer, ferriter, kondensatorer, transformatorer, kontaktdon etc). Försäljningsbolaget Würth Elektronik Sweden AB omsätter ca 63 MSEK. Centrallager för finns i Tyskland och i Frankrike. Würth Elektronik kan oftast leverera sina produkter inom 24 timmar från ordertillfället.

Bolaget ingår i Würth Elektronik-koncernen med huvudkontor i Waldenburg, Tyskland med cirka 8 000 anställda över hela världen och genererade en global försäljning på 605 miljoner euro 2018.Würth Elektronik är ett av Würth-koncernens mest framgångsrika företag med 16 produktionsplatser världen över. Bolaget driver internationellt tre affärsområden på olika marknader.

Würth Elektronik Sweden AB är en högpresterande organisation med mycket driv. Det är ett företag där individens insatser märks och också lyfts fram. Företaget är en smidig organisation med högt i tak och korta beslutsvägar.

A-Search söker nu på uppdrag av vår kund Würth Elektronik en Field Application Engineer

Tjänsten som FAE hos Würth Elektronik är en nyrekrytering. Bolaget är expansivt och som ett led i att möta marknadens efterfrågan behöver företaget stärka upp organisationen i Sverige med en Field Application Engineer.

I rollen som Field Application Engineer är man ansvarig för all teknisk support och produktinformation till både nya och gamla kunder för eiSos produkter såsom EMC, Power magnestiska komponenter, signal komponenter. kondensatorer, LED´s samt Power moduler.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden:

  • Ge teknisk support och produktinformation till kunderna för att underlätta design i arbetet
  • Utveckling av långsiktiga samarbeten med våra kunder
  • Genomföra sambesök med säljarna
  • Koordinera kundseminarier, mässor, nationella och internationella produktutbildningar mm
  • Internutbildning av Würth Elektroniks säljare, både inne och ute säljare.
  • Utbildning vid tekniska högskolor i Sverige

Tjänsten som FAE är en rörlig roll där du är ute hos kund ca 2-4 dagar/vecka, ibland förekommer övernattningar. Tjänsten är placerad vid Würth Elektroniks huvudkontor i Enköping. Det finns även möjlighet att ha hemmakontor.

Erfarenhet

Vi söker dig som har yrkeserfarenhet inom hårdvaru- och komponentutveckling sedan tidigare.

Utbildning

Högskoleingenjör eller civilingenjör, inriktning elektroteknik eller datavetenskap med en elektronik-inriktning.

Ansökan

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.För frågor om tjänsten vänligen kontakta Rekryteringskonsult Ellinor Dam, 0708468856.

Kontakt
Johan Kjessler

Vår historia

A-Search är en sammanslagning av Human Search HS AB och A-Search AB.

Läs mer

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

Genom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.