Fürst VVS- & Energiteknik Företaget är ett konsultbolag inom VVS- och energiteknik. Med sina 29 år i branschen har man skaffat sig gedigen kunskap inom både den teoretiska som den praktiska delen inom sina verksamhetsområden VVS-projektering, utredningar inom inomhusklimat och energi.

Bolaget har handläggare, konstruktörer, OVK-besiktningsmän, certifierade injusterare och energiexperter och man erbjuder bland annat följande tjänster:
– VVS-projektering inom VVS- samt styr- och övervakning
– Projektledning av installationsuppdrag
– Utredningar gällande värme, ventilation och inomhusklimat
– Energianalyser och energideklarationer
– Energikartläggningar och OVK-besiktningar
– Driftoptimering

Om tjänsten

I rollen som VVS-Konstruktör arbetar man i huvudsak med konstruktion i MAGICAD samt hjälper till med utredningar inom VVS och energi i flera projekt. Beroende på hur man utvecklas så kan man få en mer handläggande roll framöver. Det kan innebära alltifrån att konstruera till att vara ute på fält och rita på plats samt sitta med utredningar mm. Vidare kan arbetet innebära att välja material och produkter samt kontakt med leverantörer.

Arbetet är varierande och projekten är allt från mindre ombyggnadsprojekt till stora utvecklingsprojekt och nyproduktioner. Med stöd från handläggaren driver man mindre projekt själv och för att växa in i rollen och succesivt kunna ta större ansvar i projekten får man delta på vissa projekteringsmöten med handläggaren. Man ingår i ett team med VVS-ingenjörer, Handläggare och Injusterare där fokus ligger på kompetensöverföring och ett gott samarbete.

Detta innebär bland annat:

  • Ansvara för konstruktion och CAD-ritningar.
  • Driva mindre projekt framåt och göra projekteringar.
  • Viss kontakt med kunder, samarbetspartners, leverantörer, m fl.
  • Vara med på projekteringsmöten med handläggaren.

Ansökan

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Kontakt
Johan Kjessler

Vår historia

A-Search är en sammanslagning av Human Search HS AB och A-Search AB.

Läs mer

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

Visa alla kontor


Genom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.