Är du en rutinerad och engagerad arbetsledare med erfarenhet från stora projekt? A-Search söker nu, på uppdrag av vår kund Veidekke, en ny arbetsledare till bolagets verksamhet i Helsingborg där du kommer arbeta i projektet Hälsohuset.

Ansvarsområden        

Som Arbetsledare leder och ansvarar du för produktionen inom olika områden i ett projekt. Du planerar, samordnar och fördelar arbetet och ser till så att det utförs enligt ritningar och övriga handlingar samtidigt som du bevakar att maskiner och material finns på plats.

Som Arbetsledare ansvarar du också för att målstyra produktionen mot tidplan, budget och kvalitets-, miljö- & arbetsmiljökrav. Du har det övergripande ansvaret för rullande planering samt ändring- och tilläggsarbeten för givna ansvarsområden.

Arbetsuppgifter          

  • Upprätta och genomföra arbetsberedningar, riskinventeringar, kontrollinstruktioner, samt uppföljning så att rätt kvalitet, miljö och arbetsmiljö uppnås på utförandet av projektet.
  • Kontinuerlig avstämning av givna arbetsområden gällande ekonomi, kvalitet och mål.
  • Att avrop av material sker kontinuerligt och leverans sker i rätt tid.
  • Materialmottagning, kontroll av mängd och beskaffenhet.
  • Kvalitetsarbete, egenkontroller och riskanalyser för givna området där rapporter om hinder, ändringar, risker/tillbud/olyckor samt avvikelser i handlingar sker till Platschef.

Utbildning

En kunskapsnivå motsvarande ingenjörsutbildning, alternativt att du har förvärvat motsvarade kunskaper genom flerårig branschyrkeserfarenhet.

Erfarenhet och kunskap

Vi söker i första hand en senior Arbetsledare med mångårig erfarenhet från branschen. Har du en bakgrund som yrkesarbetare ses detta som meriterande, dock är det inget krav. Alternativt söker vi en kandidat som tidigare arbetat hos ett större entreprenadföretag och sedan drivit eget under ett par år med en god erfarenhet av arbetsledning.

Det är ett krav att du har erfarenhet av större entreprenadprojekt med betongstommar– dvs det räcker ej med att endast ha arbetat med byggservice eller byggt villaområden. 

Du ska kunna göra sig förstådd på svenska. B-körkort är ett krav. 

Personliga egenskaper

Vi söker en person med en positiv och ödmjuk inställning som bidrar till att skapa god stämning på arbetsplatsen. För att trivas i rollen bör du vara en utåtriktad, nyfiken och prestigelös person. Du är strukturerad och lösningsorienterad samtidigt som du har lätt för att kommunicera med människor. Vidare är du en ansvarsfull ledare med ett coachande förhållningssätt och ett etiskt synsätt. Du arbetar noggrant och initiativrikt för att driva arbetet framåt.

Möjligheter

Hos Veidekke erbjuds du ett utvecklande och stimulerande arbete i en verksamhet med väldigt tydliga värderingar, ett unikt medarbetarengagemang, en smittande entusiasm och ett starkt fokus på kundens behov.

Du kommer att arbeta i ett härligt gäng med blandade erfarenheter och kompetenser. Veidekke jobbar efter värderingarna profesjonell, redelig, entusiastisk och grensesprengende. Med dessa värdeord som grund skapar man ett värdeskapande samspel. Man förbättrar, tänker nytt och stort – skapar och utvecklar. Hittar kreativa lösningar som gynnar alla samt bygger ett nyttigt och eftersträvansvärt samhälle, tillsammans.

Veidekke

1936 startade Veidekke sin verksamhet initialt med vägbeläggning i Norge och har sedan dess byggt samhälle och infrastruktur i Sverige, Norge och Danmark. Idag är de Skandinaviens fjärde största bygg- anläggnings- och bostadsutvecklingsföretag. Bolaget har 7000 anställda och omsätter 25 miljarder. Deras bostadsverksamhet utvecklar energi- och klimatsmarta små- och flerbostadshus i alla upplåtelseformer. De skapar allt från yteffektiva bostäder till exklusiva livsstilsboenden. Verksamheten omfattar hela processen - från idé och förvärv till projektutveckling och försäljning.

Veidekke har tre övergripande affärsområden inom Anläggning, Bygg respektive Bostad.

Ansökan

Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ellinor Dam på 070-8468856 eller ellinor.dam@asearch.se. 
Tycker du att tjänsten verkar intressant så välkomnar vi din ansökan så snart som möjligt. Rekryteringen sker löpande och därför kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. 

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Kontakt
Ellinor Dam

Vår historia

A-Search är en sammanslagning av Human Search HS AB och A-Search AB.

Läs mer

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

Genom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.