Vi söker en Platschef till Veidekkes affärsområde Bostad. Tjänsten kommer att tillhörande huvudkontoret i Lund men med kommande projekt i Viken.

Veidekke

1936 startade Veidekke sin verksamhet initialt med vägbeläggning i Norge och har sedan dess byggt samhälle och infrastruktur i Sverige, Norge och Danmark. Idag är de Skandinaviens fjärde största bygg- anläggnings- och bostadsutvecklingsföretag. Bolaget har 7000 anställda och omsätter 25 miljarder. Deras bostadsverksamhet utvecklar energi- och klimatsmarta små- och flerbostadshus i alla upplåtelseformer. De skapar allt från yteffektiva bostäder till exklusiva livsstilsboenden. Verk¬samheten omfattar hela processen - från idé och förvärv till projektutveckling och försäljning.

Veidekke har tre övergripande affärsområden inom Anläggning, Bygg respektive Bostad.

Ansvarsområden

I rollen som Platschef hos Veidekke kommer du tillsammans med projektchef ha övergripande ansvar för planering, produktionsstyrning och ekonomi i ett projekt – huvudsakligen interna bostadsprojket. Du utvecklar och leder teamet på arbetsplatsen och tar helhetsansvar för att ni tillsammans genomför ett lyckat projekt. Du kommer att upprätta och följa upp produktionstidplan och rullande tidplaner. Du kommer även ha ansvar för kvalitet och arbetsmiljö för projektet, samt ansvar för samordning av personalen. Det är du som har den dagliga kontakten med kund för att säkerställa att projektet levereras inom utsatt tid.

Arbetsuppgifter

  • Platschefen är ansvarig för att tilldelat/tilldelade projekt omfattande utförande, riskhantering, budget, tid- och resursplanering, kundkontakter samt övriga projektrelaterade uppgifter, överenskommet med Arbetschef/Projektchef, utförs enligt kontrakt och interna överenskommelser.
  • Platschefen skall bedriva arbetet i enlighet med gällande lagar, förordningar, avtal och föreskrifter vilka berör hela projektet.
  • Ansvara för att projektets organisation avseende personal och övriga resurser är anpassade till projektets art och utförande.
  • Upprätta och genomföra kontrollplaner och kontrollinstruktioner, så att rätt kvalitet, miljö och arbetsmiljö uppnås på utförandet av projektet.
  • Att projektets produktion bedrivs efter upprättad projektplan.
  • Genom kontinuerliga arbetsplatsmöten kommunicera och informera alla medarbetare om relevant information rörande projektet och regionens verksamhet.

Erfarenhet

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som Platschef inom bygg och som självständigt har ansvarat för delar av eller hela projekt. Har du även med dig erfarenheter som yrkesarbetare och/eller arbetsledare är det meriterande. Du har god datorvana, och har du dessutom kunskap inom entreprenadjuridik och/eller tidplaneringsverktyg är detta meriterande.

Arbetsuppgifterna kräver en kunskapsnivå motsvarande ingenjörsutbildning 

Personliga egenskaper

Vi söker en person med en positiv och ödmjuk inställning som bidrar till att skapa god stämning i hela projektorganisationen. Värderar du vikten av att aktivt arbeta för ett bra arbetsmiljöarbete samt arbeta involverande för att inspirera och utveckla dina kollegor tror vi att det här är tjänsten för dig.

För att trivas i rollen bör du vara en utåtriktad, nyfiken och prestigelös person. Du är strukturerad och lösningsorienterad samtidigt som du har lätt för att kommunicera med många. Du är även skicklig på att delegera arbetsuppgifter när det krävs för att leverera ett arbete med hög kvalitét.

Vidare är du en ansvarsfull ledare med ett coachande förhållningssätt och ett etiskt synsätt. Du arbetar initiativrikt, serviceinriktat och strukturerat för att vara drivande i processer när det gäller mål och affärsinriktning.

Möjligheter

Hos Veidekke erbjuds du ett utvecklande och stimulerande arbete i en verksamhet med väldigt tydliga värderingar, ett unikt medarbetarengagemang, en smittande entusiasm och ett starkt fokus på kundens behov.

Du kommer att arbeta i ett härligt gäng med blandade erfarenheter och kompetenser. Veidekke jobbar efter värderingarna profesjonell, redelig, entusiastisk och grensesprengende. Med dessa värdeord som grund skapar man ett värdeskapande samspel. Man förbättrar, tänker nytt och stort – skapar och utvecklar. Hittar kreativa lösningar som gynnar alla. Bygger ett nyttigt och eftersträvansvärt samhälle, tillsammans.

Ansökan

Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Maria Larsson på 070-8810589 eller maria.larsson@asearch.se 
Tycker du att tjänsten verkar intressant så välkomnar vi din ansökan så snart som möjligt. Rekryteringen sker löpande och därför kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. 

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Kontakt
Maria Larsson

Vår historia

A-Search är en sammanslagning av Human Search HS AB och A-Search AB.

Läs mer

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

Genom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.