LLENTAB designar, tillverkar och säljer multifunktionella stålhallar för flertalet olika branscher och användningsområden. Llentabhallen är vida känd för den effektiva konstruktionen, den höga kvaliteten och anpassningsförmågan till olika behov och krav. LLENTAB är ett flexibelt val för kunder med visioner: du berättar om din dröm, vi bygger den i stål. Att arbeta tillsammans med oss på LLENTAB ger dig som kund flera fördelar. Förutom vår erfarenhet har vi resurser att planera, tillverka och montera varje stålhall. Alla delar av konstruktionen är prefabricerade i våra moderna och effektiva produktionsanläggningar i Sverige och Europa vilket ger oss full kontroll över hela processen.

LLENTAB är en stark aktör på den internationella marknaden och finns idag representerade i sju europeiska länder. LLENTAB verkar i Sverige, Norge, Tyskland, Polen, Tjeckien, Slovakien och Ukraina. Alla våra dotterbolag ingår i koncernen och delar samma värderingar. Dessutom arbetar vi alla mot ett gemensamt mål.

LLENTAB strävar efter att vara den självklara samarbetspartnern vid leverans av stålhallar. En förutsättning för att lyckas är att verksamheten bedrivs så att den är långsiktigt lönsam. Vår företagspolicy baseras på de etiska regler, grundläggande värderingar och ambitioner beträffande hållbarhet som vi vill ska vara vägledande inom hela företaget.

Arbetsbeskrivning

A-Search har fått i uppdrag av LLENTAB att rekrytera en Area Sales Manager. Personen kommer vara verksam och ansvarig för distriktet i södra Sverige och utgår från bolagets kontor med placeringsort Halmstad. LLENTAB står inför en organisatorisk förändring gällande försäljningen och vill därför förstärka sitt team. Med A-Search som samarbetspartner söker nu bolaget en ny medarbetare för tjänsten som Area Sales Manager.

Ansvaret som Area Sales Manager består huvudsakligen i att identifiera och bearbeta nya potentiella affärsmöjligheter genom en gedigen marknadsresearch. Du kommer även utveckla LLENTABs befintliga kunder samt bistå kunder med produkttekniska lösningar. Huvudfokus handlar om att skapa långsiktiga och återkommande kunder i ansvarig region.

Tjänsten innefattar resor eftersom kunderna finns representerade över hela södra Sverige. I tjänsten förväntas du vara ute på kundbesök ca 3 - 4 dagar i veckan vilket innebär att övernattningar till viss del kan förekomma. Resterande tid sker arbetet på LLENTABs kontor i Halmstad. Rapportering sker till Försäljningschef Kenneth Finnäs.

Erfarenhet

Vi söker dig som har några års erfarenhet som säljare inom bygg- eller fastighetsbranschen och har en god teknisk förståelse.Du har en god vana av affärsutveckling och säljteknik genom både uppsökande försäljning och att bygga långsiktiga kundrelationer.

Rollen kräver att du;

  • är van vid att resa i tjänsten.
  • har erfarenhet från att arbeta i affärssystem.
  • har B körkort.

Utbildning

Eftergymnasial utbildning är en merit, gärna byggteknisk inriktning alternativt utbildning inom försäljning eller marknad.

Personliga egenskaper

Vi tror att du som person drivs av att göra affärer och har ett starkt affärs-och målfokus samt gillar att knyta nya affärskontakter. Du trivs att arbeta i en självständig roll och bör ha en god förmåga att själv styra och planera din arbetsdag. Personen vi söker ska vara social och kommunikativ med en god förmåga att bygga långsiktiga affärsrelationer. Du är en person som blickar framåt och som ser förändringar som något positivt med målet att vara med och bidra till bolagets fortsatta utveckling. I rekryteringsprocessen lägger LLENTAB stor vikt vid personlig lämplighet där; engagemang, driv och prestigelöshet värderas högt.

Möjligheter med LLENTAB som arbetsgivare

LLENTAB erbjuder rätt person en heltidstjänst i ett bolag med en gedigen tradition inom sitt verksamhetsområde. Personen får möjlighet till en fri och rörlig roll med möjlighet att planera och utveckla sin egen försäljning.

Ansökan

Frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Ellinor Dam på A-Search, 0708468856 eller ellinor.dam@asearch.se. Vi intervjuar löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Välkommen att skicka in din ansökan redan idag.

Kontakt
Ellinor Dam

Vår historia

A-Search är en sammanslagning av Human Search HS AB och A-Search AB.

Läs mer

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

Visa alla kontor


Genom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.