Ansvarsområden        

Som Installationsansvarig hos Veidekke kommer du att samordna, leda och ansvara för flera installationsprojekt. I det dagliga arbetet medverkar du från projektering till färdigt projekt avseende installationer under programskedet för Veidekkes kommersiella projekt.

Tillsammans med övrig organisation och underentreprenörer planerar, leder och samordnar du arbetena samt bevakar att material och resurser finns på plats. Du ansvarar för att målstyra produktionen avseende tekniska installationer mot tidplan, budget och kvalitets-, miljö- & arbetsmiljökrav. Du kommer vara delaktig i att utveckla och anpassa digitaliseringen i våra uppdrag.

Du kommer tillhöra arbetsgruppen för Tekniska Installationer men arbetar som en del av produktionsteamet som leds av Platschefen. Majoriteten av arbetet genomförs på plats i produktionen. Till din hjälp har du ett team av Projektchefer och Installationsansvariga samt Arbetschef inom Tekniska Installationer.

Du ansvarar för provningar, driftsättning och injusteringar samt säkerställer dokumenteringen kring detta beroende på projektets karaktär. Du har ett proaktivt arbetssätt och verkar för att upptäcka eventuella brister innan montage samt att arbetet utförs enligt korrekta och gällande handlingar.


Arbetsuppgifter          

 • Medverka vid kalkylering genom utskick av förfrågningar och utvärdering av anbud
 • Granska handlingar och granska och upprätta kalkyler under projektering, oftast kommer du in projektering i bygghandlingsskedet
 • Granska dokument enligt avtal exempelvis arbetsberedningar
 • Medverka vid skyddsronder, uppföljning av tillbudsrapportering
 • Kontinuerlig uppföljning av utförda arbeten
 • Medverka och styra tidplanering och involverande planering
 • Kunna leda samordnings-/installationsmöten
 • Medverka vid ekonomiuppföljning och prognoser
 • Medverka vid ÄTA hantering och genomföra skuggkalkyler
 • Uppföljning egenkontroller och satta kvalitetskrav
 • Ansvara för samordnad funktionsprovning
 • Följa upp att D&U pärmar blir upprättade samt säkerställa innehållet
 • Säkerställa noll fel vid överlämning till kund
 • Kontinuerlig avstämning av givna arbetsområden gällande ekonomi, kvalitet och mål


Utbildning

Gärna eftergymnasial utbildning, alternativt att du erhållit motsvarande kunskaper genom arbetslivs-erfarenhet. Har du i tillägg till detta någon form av påbyggnadsutbildning ses det som meriterande.


Erfarenhet och kunskap

Du har goda tekniska kunskaper från en installationsutbildning inom exempelvis VS, El, vent, vatten, sprinkler, hiss, lås etc. VVS inriktning ses som extra meriterande.

Vi tror att du har tidigare erfarenhet av att ha produktionslett installationsentreprenader, exempelvis i en roll som Ledande Montör eller Serviceledare etc. Du är väl bekant med installations-/byggprocessen, samt att du har erfarenhet från projektering och samordning av installationsentreprenader.

B-körkort är ett krav.


Personliga egenskaper

Som person är du engagerad, motiverad och driven. Vidare är du ordningsam och trivs i en strukturerad miljö där du arbetar självständigt. Du anser att det är viktigt med god planering och avstämning vad gäller både tid, ekonomi, kvalitet och arbetsmiljö.

För att kunna lösa uppgifter på bästa sätt förstår du vikten av att kunna prioritera och organisera för att sedan genomföra uppgiften mot uppsatta mål. Du har förmåga att leda dig själv, dina kollegor och samarbetspartners samt att skapa och upprätthålla goda relationer. Du är initiativrik och serviceinriktad samtidigt som du är självgående och trygg i sin roll.


Möjligheter

Hos Veidekke erbjuds du ett utvecklande och stimulerande arbete i en verksamhet med väldigt tydliga värderingar, ett unikt medarbetarengagemang, en smittande entusiasm och ett starkt fokus på kundens behov.

Du kommer att arbeta i ett härligt gäng med blandade erfarenheter och kompetenser. Veidekke jobbar efter värderingarna profesjonell, redelig, entusiastisk och grensesprengende. Med dessa värdeord som grund skapar man ett värdeskapande samspel. Man förbättrar, tänker nytt och stort – skapar och utvecklar. Hittar kreativa lösningar som gynnar alla. Bygger ett nyttigt och eftersträvansvärt samhälle, tillsammans.

Veidekke

1936 startade Veidekke sin verksamhet initialt med vägbeläggning i Norge och har sedan dess byggt samhälle och infrastruktur i Sverige, Norge och Danmark. Idag är de Skandinaviens fjärde största bygg- anläggnings- och bostadsutvecklingsföretag. Bolaget har 7000 anställda och omsätter 25 miljarder. Deras bostadsverksamhet utvecklar energi- och klimatsmarta små- och flerbostadshus i alla upplåtelseformer. De skapar allt från yteffektiva bostäder till exklusiva livsstilsboenden. Verk¬samheten omfattar hela processen - från idé och förvärv till projektutveckling och försäljning.

Veidekke har tre övergripande affärsområden inom Anläggning, Bygg respektive Bostad.

Ansökan

Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Johanna Herrlander på 0723-959106 eller johanna.herrlander@asearch.se 
Tycker du att tjänsten verkar intressant så välkomnar vi din ansökan så snart som möjligt. Rekryteringen sker löpande och därför kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. 

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Kontakt
Johanna Herrlander

Vår historia

A-Search är en sammanslagning av Human Search HS AB och A-Search AB.

Läs mer

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

Visa alla kontor


Genom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.