Affärsutvecklare till Atrium Ljungberg - Vill du jobba med framtidens kontor?

Atrium Ljungberg är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag. Vi äger, utvecklar och förvaltar fastigheter med fokus på att skapa attraktiva och hållbara stadsmiljöer där människor vill leva, arbeta och vistas – idag och i framtiden. Vi finns där Sverige växer; i Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö, där vi förvaltar våra områden med egen kompetent och engagerad personal. Tillsammans med kunder, kommuner och andra samarbetspartners får vi platser att utvecklas och växa i enlighet med vår vision – Alla vill leva i vår stad.

Det går bra för Atrium Ljungberg, vi växer och söker nu dig som vill jobba med att utveckla framtidens arbetsplatser och kontor med huvudfokus Sickla. Fram till 2030 kommer kontorsytor och arbetsplatser att fördubblas och området kommer att utvecklas till en ny nivå med fler bostäder, service, kultur, restauranger, vård och lärande. Vi är en av de mest innovativa kontorsutvecklarna på den svenska marknaden och 2018 vann vi utmärkelsen Årets snyggaste kontor. Vill du vara med på vår resa? Skicka in din ansökan redan idag!


Huvudsakliga ansvarsområden

Som affärsutvecklare med inriktning kontorsutveckling kommer du att initiera och driva nya kontorsprojekt samt identifiera nya affärsmöjligheter i befintligt fastighetsbestånd, från idé till verklighet. Du genomför marknads- och omvärldsanalyser samt samverkar både med interna och externa parter som bland annat kommuner, konsulter, arkitekter och potentiella kunder.

Du kommer att utveckla innovativa koncept och skapa mötesplatser där kontor blandas med annat relevant innehåll. Du kommer även att:

·        Utreda och analysera projektmöjligheter samt fastställa dess idé, vision och affär.

·        Ta fram underlag och driva affären mot investeringsbeslut, detaljplanearbete, teckna villkorade avtal med hyresgäster, upprätta tidsplaner etc.

·        I aktuell styrgrupp, som t ex i pågående projekt som Tapetfabriken, Curanten och Stationshuset, bidra till att projekt fortlöper enligt tid, ekonomi, idé och vision. 


Du kommer att utgå från vårt fina huvudkontor i Sickla.


Kvalifikationer och erfarenhet

Till denna tjänst söker vi en affärsutvecklare med erfarenhet av kontorsutveckling som affärs-, fastighetsutvecklare och/eller uthyrare. Erfarenhet av konceptutveckling, marknadsarbete och kunddialoger i tidiga skeden är värdefullt. Du har intresse och engagemang för vad som händer inom kontorsutveckling, digitalisering och framtidens kontor och arbetsplatser. Utöver din erfarenhet har du en för tjänsten relevant akademisk examen, exempelvis väg & vatten, samhällsbyggnad, ekonomi eller liknande.


Personliga egenskaper

Som person söker vi dig som har ett genuint engagemang för affärs- och fastighetsutveckling samt en stark drivkraft att påverka utvecklingen av framtidens kontors- och mötesplatser. Vi ser att du är kreativ och har lätt för att tänka nytt samtidigt som du har förmågan att förmedla och omsätta idéer i praktiken. Du håller dig uppdaterad om marknadstrender och visar på en stor affärsförståelse i ditt arbete. Eftersom rollen innefattar stora kontaktytor, internt såväl som externt, är du duktig på att skapa och bibehålla långsiktiga relationer. Du är kommunikativ och har förmågan att få flera parter att arbeta mot samma idé och vision.

Atrium Ljungberg är ett värderingsstyrt bolag och vi söker dig som vill leva och arbeta i enlighet med dessa; långsiktighet, samverkan, pålitlighet och innovativt tänkande.


Ansökan

Låter det här som en tjänst för dig? Vänligen skicka in din ansökan (CV och personligt brev) genom att klicka på knappen ”Ansök” nedan. Vi kommer att behandla ansökningar löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-mail men om du har frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Helen Hafström på helen.hafstrom@asearch.se eller 0730-350 221.

Kontakt
Helen Hafström

Vår historia

A-Search är en sammanslagning av Human Search HS AB och A-Search AB.

Läs mer

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

Visa alla kontor


Genom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.