Atrium Ljungberg är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag. Atrium Ljungberg äger, utvecklar och förvaltar fastigheter med fokus på att skapa attraktiva och hållbara stadsmiljöer där människor vill leva, arbeta och vistas – idag och i framtiden. Atrium Ljungberg finns där Sverige växer; i Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö, där man förvaltar sina områden med egen kompetent och engagerad personal. Tillsammans med kunder, kommuner och andra samarbetspartners får Atrium Ljungberg platser att utvecklas och växa i enlighet med visionen – Alla vill leva i vår stad. 

  

Inköpschef Projekt  

Det går bra för Atrium Ljungberg, företaget växer och vi söker nu dig som vill ta ansvar för utvecklingen av det strategiska inköpsarbetet på Affärsområde Projekt.  

Inköpschef projekt är en ny tjänst som är direkt underställd affärsområdeschef projekt och parallell med fem projektchefer, ansvariga för olika områden och med personalansvar för projektledare. Inköpschef projekt kommer att ha personalansvar för 2 personer, en projektledare installationer och en med ansvar för produktions- och projektstöd. 

Inköpschefens ansvar är att strategiskt utveckla inköpsarbetet inom Atrium Ljungbergs stora projektportfölj. Inköpschefen kommer att vara ett stöd för hela projektorganisationen genom att samordna inköp med syftet att skapa synergier, minska kostnader och skapa bättre struktur och kvalitet i inköpsarbetet. Inköpschefen ska även verka för att möta Atrium Ljungbergs krav inom hållbarhet och affärsetik. 

Vill du vara med på denna resa? Skicka in din ansökan redan idag!  

  

Huvudsakliga ansvarsområden  

Du ansvarar för att leda, utveckla, samordna, implementera och följa upp Atrium Ljungbergs inköps- och upphandlingsstrategi för projekt i syfte att åstadkomma kort- och långsiktiga besparingsmål. Du förhandlar långsiktiga ramavtal samt utvecklar långsiktiga leverantörsrelationer för projektverksamheten. Du initierar och leder projekt för kostnadsreduktion tillsammans med avdelningen och du skapar tydliga inköpsprocesser och ser till att de ständigt utvecklas och förbättras. Du säkerställer att inköpspolicys och -procedurer, etiska krav, relevanta lagar och regler efterlevs samt att leverantörerna efterlever kraven på leverans och kvalitet.  

 

Kvalifikationer och erfarenhet  

Du har erfarenhet av strategiskt arbete med utveckling av inköpsstrategier och -processer i bygg- och fastighetssektorn. Du har god insikt i vad som krävs för att skapa synergier och utveckla kostnadseffektivitet och tydlighet i inköpsarbetet. Du har erfarenhet av personalledning såväl som förhandlingsvana. 


Personliga egenskaper  

Du har god ledarförmåga, är trygg, stabil och har ett genuint intresse för människor. Du är resultat- och affärsorienterad och du kan motivera, peka ut riktningen och med stark drivkraft och stort engagemang utveckla och förankra optimala sätt att arbeta.  Du har god förmåga att planera och organisera arbetet, är strukturerad och noggrann, strategisk och analytisk. Du är bra på att samverka samt skapa och behålla goda relationer, både internt och externt. 

Atrium Ljungberg är ett värderingsstyrt bolag och vi söker dig som vill leva och arbeta i enlighet med dessa; långsiktighet, samverkan, pålitlighet och innovativt tänkande.  


Ansökan  

Låter det här som en tjänst för dig? Vänligen skicka in din ansökan (CV och personligt brev) genom att klicka på knappen ”Ansök” nedan. Vi kommer att behandla ansökningar löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta inte med din ansökan utan skicka in den redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via e-mail men om du önskar mer information eller har frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Helen Hafström på A-Search, helen.hafstrom@asearch.se eller 0730-350 221. 

Kontakt
Helen Hafström

Vår historia

A-Search är en sammanslagning av Human Search HS AB och A-Search AB.

Läs mer

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

Visa alla kontor


Genom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.