Atrium Ljungberg är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag. Atrium Ljungberg äger, utvecklar och förvaltar fastigheter med fokus på att skapa attraktiva och hållbara stadsmiljöer där människor vill leva, arbeta och vistas – idag och i framtiden. Atrium Ljungberg finns där Sverige växer; i Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö, där man förvaltar sina områden med egen kompetent och engagerad personal. Tillsammans med kunder, kommuner och andra samarbetspartners får Atrium Ljungberg platser att utvecklas och växa i enlighet med visionen – Alla vill leva i vår stad. 

  

Teknisk Chef  

Det går bra för Atrium Ljungberg, företaget växer och vi söker nu dig som vill ta ansvar för bolagets tekniska drift ur ett strategiskt och bolagsövergripande perspektiv för att säkerställa en lönsam, långsiktig och hållbar teknisk förvaltning av bolagets samtliga fastigheter. Teknisk chef är en ny tjänst som är direkt underställd affärsområdeschef fastigheter och du kommer att ha personalansvar för 1-2 personer. Förvaltningsorganisationen är decentraliserad och du kommer att arbeta både lokalt ute i organisationen med fastighetschefer, tekniska förvaltare och driftpersonal samt strategiskt med den långsiktiga planeringen. Vill du vara med på denna resa? Skicka in din ansökan redan idag!  

  

Huvudsakliga ansvarsområden  

Du är företagets representant vad gäller teknisk förvaltning och är ansvarig för att säkerställa ett gemensamt och bolagsövergripande arbetssätt inom området. Du skapar forum för att samordna företagets tekniska förvaltning, agerar rådgivare i generella teknikfrågor och är kravställare till de tekniska förvaltarna. Genom bl a ett aktivt nätverkande gör du omvärldsanalyser och förmedlar detta vidare till de tekniska förvaltarna. Det blir din uppgift att utvärdera en operativ modell för framtidens fastighetsdrift och du är övergripande ansvarig för Beeam in use för hela fastighetsbeståndet. Du ansvarar för utveckling av företagets fastighetsrelaterade digitalisering samt göra nödvändiga prioriteringar i detta arbete och du deltar aktivt i projektstyrgrupper för att säkerställa den långsiktiga förvaltningen i projekt. 

 

Kvalifikationer och erfarenhet  

Du är har erfarenhet av teknisk förvaltning och har god kunskap och stort intresse för fastighetsrelaterad teknik. Du har erfarenhet av resultatansvar och god förmåga att utveckla affären med fokus på områden som ny teknik, hållbarhet, kund och lönsamhet. Du har förmågan att arbeta med både strategiska och operativa frågor samt i nära samverkan med andra och du har erfarenhet och intresse av att leda team. Vi tror du är civilingenjör eller har en annan, för tjänsten relevant, teknisk utbildning. 

 

Personliga egenskaper  

Du är socialt kompetent och har förmågan att peka ut riktning och kommunicera ut budskap. Du har ett genuint intresse för både människor och teknik samt strategisk och analytisk förmåga. Du har god förmåga att planera och organisera arbetet och är initiativrik med stort engagemang för att driva saker framåt. Du är resultat- och affärsorienterad och bra på att samverka samt skapa och behålla goda relationer, både internt och externt. 

Atrium Ljungberg är ett värderingsstyrt bolag och vi söker dig som vill leva och arbeta i enlighet med dessa; långsiktighet, samverkan, pålitlighet och innovativt tänkande.  

 

Ansökan  

Låter det här som en tjänst för dig? Vänligen skicka in din ansökan (CV och personligt brev) genom att klicka på knappen ”Ansök” nedan. Vi kommer att behandla ansökningar löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta inte med din ansökan utan skicka in den redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via e-mail men om du önskar mer information eller har frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Helen Hafström på A-Search, helen.hafstrom@asearch.se eller 0730-350 221. 

 

Kontakt
Helen Hafström

Vår historia

A-Search är en sammanslagning av Human Search HS AB och A-Search AB.

Läs mer

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

Visa alla kontor


Genom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.