Atrium Ljungberg är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag. Atrium Ljungberg äger, utvecklar och förvaltar fastigheter med fokus på att skapa attraktiva och hållbara stadsmiljöer där människor vill leva, arbeta och vistas – idag och i framtiden. Atrium Ljungberg finns där Sverige växer; i Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö, där man förvaltar sina områden med egen kompetent och engagerad personal. Tillsammans med kunder, kommuner och andra samarbetspartners får Atrium Ljungberg platser att utvecklas och växa i enlighet med visionen – Alla vill leva i vår stad.

Teknisk Förvaltare för Sickla

Det går bra för Atrium Ljungberg, företaget växer och vi söker nu dig som vill jobba med teknisk förvaltning av fastigheter i Sickla. Inom området Sickla Väst är fastighetsbeståndet blandat och här finns kontor med stora kunder som t ex Atlas Copco, Intrum och Domstolsverket. Här finns även skolor, handel och bostäder samt pågående projekt som t ex Sickla Front. Området är i ständig förändring och här planeras även stationshus för tunnelbanan. Vill du vara med på denna resa? Skicka in din ansökan redan idag!

Huvudsakliga ansvarsområden

Som teknisk förvaltare blir du ansvarig för budget och prognos samt för planering av fastigheternas drift, underhåll och skötsel. Du ansvarar för planering av säkerhet- och miljö, både på kort och lång sikt. Du ansvarar för daglig drift och skötsel, tekniska installationer och myndighetskrav samt för handläggning i försäkringsärenden. Du är arbetsledare och samordningsansvarig för det dagliga arbetet med drifttekniker och fastighetsskötare och du ansvarar för driftutvecklingen inom fastighetsområdet. Du medverkar till att drift och förvaltning planeras och genomförs så att rätt kostnadsnivå nås i förvaltningen. Du upphandlar entreprenörer och medverkar i utvecklings- samt hyresgästanpassningsprojekt avseende fastigheterna. Du jobbar i ett mycket nära samarbete med områdets fastighetschef som också är din närmaste chef.

Kvalifikationer och erfarenhet

Du är en erfaren teknisk förvaltare som arbetar eller har arbetat med ett kommersiellt fastighetsbestånd, antingen på ett fastighetsägande företag eller på ett konsult- /entreprenadföretag. 

Du har förvaltarutbildning eller har skaffat dig motsvarande kompetenser från yrkeslivet. 

Du håller dig uppdaterad vad gäller lagar och förordningar inom området och har erfarenhet och kunskaper vad gäller Fastighetsägarens ansvar samt AFF Upphandlingar.

Personliga egenskaper

Som person söker vi dig som är ansvarstagande och har ett stort engagemang för dina arbetsuppgifter. Du trivs i en utåtriktad roll där din framgång är beroende av de relationer du skapar till personer i din omgivning.  Du har stark drivkraft, företagaranda och tar gärna egna initiativ. Du har ett helhetstänk och förståelse även för den kommersiella delen av fastighetsförvaltningen. Vi ser även att du är duktig på att planera och organisera samt delegera och motivera andra människor. 

Atrium Ljungberg är ett värderingsstyrt bolag och vi söker dig som vill leva och arbeta i enlighet med dessa; långsiktighet, samverkan, pålitlighet och innovativt tänkande.

Ansökan

Låter det här som en tjänst för dig? Vänligen skicka in din ansökan (CV och personligt brev) genom att klicka på knappen ”Ansök” nedan. Vi kommer att behandla ansökningar löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta inte med din ansökan utan skicka in den redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via e-mail men om du önskar mer information eller har frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Helen Hafström på A-Search helen.hafstrom@asearch.se, 0730-350 221.

Kontakt
Helen Hafström

Vår historia

A-Search är en sammanslagning av Human Search HS AB och A-Search AB.

Läs mer

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

Visa alla kontor


Genom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.