Ansvarsområden        

Som Kalkylchef hos Veidekke kommer du att ha det övergripande ansvaret för kalkyleringsteamet och aktivt arbeta med att leda och utveckla teamet samt dess arbetsmetoder. Tillsammans med kalkylteamet utgör du en viktig roll i tidiga skeden av projekten och under hela kalkylprocessen.

Då övervägande delen av Veidekkes projekt bedrivs i samverkan kommer du även att delta i projekterings- och produktionsfasen. Du medverkar vid anbudsgenomgångar och jobbar aktivt med att söka alternativa och effektiva utförandemetoder.

Vid intresse kommer det även finnas möjlighet att tillsammans med Veidekkes VDC-utvecklare ta fram och utveckla nya alternativa arbetssätt, där din nyfikenhet och kompetens kan hjälpa oss bli ännu vassare på exempelvis modeller och visualisering inom kalkylarbetet. 


Arbetsuppgifter          

  • Redogöra för upprättade kalkyler under anbudsgenomgångar samt förtecknade oklarheter, speciella svårigheter, risker och möjligheter samt de metodval som ligger till grund för kalkylen. 
  • Överlämnande av kalkyl med underlag och offerter till projektorganisationen i samband med erhållen beställning. Upprätta produktionstidplanering och säkerställa att tider i kalkylprotokollet hålls.
  • Övergripande ansvaret för kalkyleringsteamet och aktivt arbeta med att leda och utveckla teamet samt dess arbetsmetoder. Kontinuerligt vara uppdaterad på anbuds- och marknadsstatistik.


Utbildning

Ingenjörsutbildning, meriterande BIM-inriktning.


Erfarenhet och kunskap

  • Minimum 5 års erfarenhet av kalkylarbete
  • Några års erfarenhet från produktionen
  • Flytande i svenska och engelska
  • B-körkort


Personliga egenskaper

Som person är du engagerad, motiverad och driven. Vidare är du ordningsam och trivs i en strukturerad miljö där du arbetar självständigt. Du är noggrann, analytisk och van vid att arbeta mot uppsatta mål. Du är initiativrik, entusiastisk och nyfiken samtidigt som du har en öppen och rak kommunikationsstil och ett genuint intresse för att motivera och utveckla medarbetare.


Möjligheter

Hos Veidekke erbjuds du ett utvecklande och stimulerande arbete i en verksamhet med väldigt tydliga värderingar, ett unikt medarbetarengagemang, en smittande entusiasm och ett starkt fokus på kundens behov.

Du kommer att arbeta i ett härligt gäng med blandade erfarenheter och kompetenser. Veidekke jobbar efter värderingarna profesjonell, redelig, entusiastisk och grensesprengende. Med dessa värdeord som grund skapar man ett värdeskapande samspel. Man förbättrar, tänker nytt och stort – skapar och utvecklar. Hittar kreativa lösningar som gynnar alla. Bygger ett nyttigt och eftersträvansvärt samhälle, tillsammans.


Veidekke

1936 startade Veidekke sin verksamhet initialt med vägbeläggning i Norge och har sedan dess byggt samhälle och infrastruktur i Sverige, Norge och Danmark. Idag är de Skandinaviens fjärde största bygg- anläggnings- och bostadsutvecklingsföretag. Bolaget har 7000 anställda och omsätter 25 miljarder. Deras bostadsverksamhet utvecklar energi- och klimatsmarta små- och flerbostadshus i alla upplåtelseformer. De skapar allt från yteffektiva bostäder till exklusiva livsstilsboenden. Verksamheten omfattar hela processen - från idé och förvärv till projektutveckling och försäljning.

Veidekke har tre övergripande affärsområden inom Anläggning, Bygg respektive Bostad.

Ansökan

Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Johanna Herrlander på 0723-959106 eller johanna.herrlander@asearch.se 
Tycker du att tjänsten verkar intressant så välkomnar vi din ansökan så snart som möjligt. Rekryteringen sker löpande och därför kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. 

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Kontakt
Johanna Herrlander

Vår historia

A-Search är en sammanslagning av Human Search HS AB och A-Search AB.

Läs mer

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

Visa alla kontor


Genom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.