JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. JLL strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar JLL till en bättre framtid för sina kunder, medarbetare och för samhället där man verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 90 000 medarbetare, rankas JLL bland världens 500 största företag av tidningen Fortune.  

JLL Sverige har följande affärsområden: Capital Market, Debt & Financial Advisory, Valuation, Research, Office Leasing, Corporate Account Management, Tenant Representation och Project & Development Services. 

 

Erfaren Projektledare Fastighetsutveckling till Project and Development Services 

Project and Development Services arbetar med lokalförändringsprojekt och har till 50% internationella kunder där uppdragsgivaren ofta inte har kunskap om den svenska marknaden. Tjänsterna är främst projektledning, men även strategisk rådgivning sker till de hyresgäster som äger sin egen fastighet. Genom en ny tjänst, Fastighetsutveckling, vill man bredda sitt erbjudande och arbeta mer dedikerat med både fastighetsutvecklingsprojekt och byggprojektledning även mot fastighetsägare. I rollen som projektledare fastighetsutveckling finns en stor potential för samarbete med övriga affärsområden som idag erbjuder tjänster såsom värdering, transaktioner och finansiering till fastighetsägare, både i Sverige och internationellt. 

Vi söker en person som ska vara ansvarig för att utveckla tjänsten och ta de första stegen för att introducera tjänsten på den svenska marknaden. För inspiration och bestpraxis finns det kollegor i andra länder som framgångsrikt arbetar med fastighetsutveckling.  

 

Huvudsakliga ansvarsområden 

För kunds räkning identifierar du affärsmöjligheter, tar fram ett affärsupplägg för utvecklingsprojekt och driver fastighetsutvecklingsprojektet från idé till färdigt projekt. 

Du ansvarar för analyser och utredningar i samarbete med externa parter som konsulter, arkitekter och kommuner. Du hanterar myndighetskontakter, driver detaljplaner, förhandlar exploateringsavtal och handlar upp entreprenörer för genomförandeskedet. 

I samverkan med kollegor, säljer du in och hittar nya uppdrag inom fastighets- och stadsdelsutveckling samt utvecklar strukturer och processer genom samarbete och inspiration från kollegor i andra länder. Du är kundens Speaking Partner och rådgivare genom hela projektet. 

 

Erfarenhet och kvalifikationer 

Du har erfarenhet från en liknande roll som fastighetsutvecklare, affärsutvecklare, projektutvecklare eller projektledare antingen från konsultbolag eller byggherresidan. 

Du har arbetat med utvecklingsprojekt från tidiga skeden i samarbete med andra aktörer som kommuner, konsulter och andra intressenter och du har erfarenhet av myndighetsprocesser. 

Du har en för tjänsten relevant akademisk examen, exempelvis från samhällsbyggnadsprogrammet eller liknande. Du pratar och skriver både svenska och engelska obehindrat. 

 

Personliga egenskaper 

Du är affärsdriven med helhetstänkt och är en utåtriktad person, en nätverkare och relationsbyggare. Du är strategisk och har analytisk förmåga. Du ser möjligheter, tycker om utmaningar och har en positiv inställning. Du är uthållig med ett inre driv, engagerad och resultatorienterad. 

 

Möjligheter 

Vara med från början, bygga upp och utveckla en helt ny tjänst. 

Få möjligheten att arbeta med intressanta kunder, både svenska och internationella. 

Vara en del av ett internationellt företag med många mycket kompetenta kollegor, både i Sverige och internationellt. 

Bredda din kompetens genom samarbeten med specialister från JLLs övriga affärsområden. 

 

Ansökan  

Tycker du att tjänsten verkar intressant så välkomnar vi din ansökan så snart som möjligt. Rekryteringen sker löpande och därför kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helen Hafström på 0730-350 221 eller helen.hafstrom@asearch.se 
 

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!  

Kontakt
Helen Hafström

Vår historia

A-Search är en sammanslagning av Human Search HS AB och A-Search AB.

Läs mer

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

Visa alla kontor


Genom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.