Ansvarsområden/Arbetsuppgifter

Som projektledare har du en nyckelroll med helhetsansvar för projektet från start till överlämnande. Du ansvarar för den dagliga driften i projektet och säkerställer att projektet styrs så att uppsatta mål nås samt att kundens förväntningar möts.

Dina arbetsuppgifter omfattar allt från budgetarbete, inköp och tidplan till resurs- och verksamhetsplanering samt resultatuppföljning. Du ansvarar för att leda medarbetare på projekt och sköter den dagliga kontakten mot kunder, leverantörer och underentreprenörer. Du hanterar entreprenadjuridiska frågor, dokumenterar och följer upp ÄTOR och sköter förhandlingar. Du ansvarar även för arbetsmiljö och säkerhet och säkerställer att verksamheten bedrivs enligt krav från myndigheter och med hänsyn till vår miljö.

Utbildning

Byggnadsteknisk utbildning (eller motsvarande), dokumenterad utbildning inom Asbest samt Bas U och Bas P är ett krav.

Erfarenhet och kunskap

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från Saneringsbranschen och dokumenterad erfarenhet av att arbeta med Asbest. 

Du är en van Projektledare, förstår de olika delarna i projektet och har arbetat med dokumentation och uppföljning. Vidare har du god förståelse för Entreprenadjuridik och har koll på ÄTA-hantering.

Du är flytande i Svenska och Engelska, är en van användare av Officepaketet och har B-körkort. Erfarenhet av att ha arbetat i BIM 365 ses som meriterande.

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen bör du vara en utåtriktad, nyfiken och prestigelös person. Du är ansvarstagande och lösningsorienterad samtidigt som du har en hög integritet och tycker om att utmana dig själv och andra. Du arbetar noggrant, strukturerat och initiativrikt för att driva arbetet framåt.

I rollen som ledare är du lyhörd, rak och tydlig i din kommunikation. Du har lätt för att bygga relationer, har ett coachande förhållningssätt och drivs av att se medarbetare växa och utvecklas.

Om Delete

Delete är ett av Nordens ledande fullserviceföretag inom miljötjänster, och världens 12e största företag inom rivningstjänster. Företaget erbjuder sin kunder verksamhetskritiska tjänster som kräver expertis och utrustning och är verksamma inom tre affärsområden:

  • Industri- och fastighetsservice
  • Rivning
  • Återvinning och avfallshantering (Finland)

Deletes största kunder återfinns inom industri- bygg- och fastighetsbranschen samt offentlig sektor. Bolaget grundades 2010 och sysselsätter cirka 1000 professionella medarbetare i Sverige och Finland och är verksamma på över 30 olika orter. Deletes huvudkontor är beläget i Helsingfors.

Deletes huvuduppgift är att underlätta för sina kunder och att stötta deras verksamhet med sin expertis. Delete har en lång historia av lyckade rivningsarbeten med bostadshus, kommersiella byggnader, industribyggnader och krävande fartygsskrotning.

We Delete your problems.

Ansökan

Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Johanna Herrlander på 0723-959106 eller johanna.herrlander@asearch.se

Tycker du att tjänsten verkar intressant så välkomnar vi din ansökan så snart som möjligt. Rekryteringen sker löpande och därför kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Kontakt
Johanna Herrlander

Vår historia

A-Search är en sammanslagning av Human Search HS AB och A-Search AB.

Läs mer

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

Visa alla kontor


Genom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.